VV Attila? Nektek is felhajtja az agyvizeteket az az embernek nevezett majom?
Én az elején azt akartam,hogy Ő menjen be,most meg, hogy minél hamarabb kimenjen.Undirítóan beszél, ami ma is volt, hogy beszélt a lányokkal??juuuj...provokál mindenkit,mindenkinél mindent jobban tud.
A kinti életben meg...na inkább le sem írom.
Engem nem idegesít.
Sőt,amikor osztotta azt a két képmutató tyúkot az kifejezetten tetszett.
Az egy dolog,hogy ilyen,de kikkel ilyen,azt is meg kellene nézni.
Szakadék magamutogató lotyókkal.
Az egyik egy lusta,pletykás trágár a másik meg szétalázta a barátját a bepasizással.
A Csaba oltásával meg csak a nézettséget csinálja.
Ahogy VV Péter is mondta, Attilának az a legnagyobb hibája (a játék szempontjából), hogy nem bír az érzelmeivel, és ebből vezethető le minden. Ha megszégyenítő helyzetbe hozzák, és ha kifogy az "észérvekből", egyből átvált nyílt k*anyázásba, és nem válogat, a csajokkal szemben is így tesz. Nagyon jó taktikus lenne, de a stílusával elrontja az egészet. És arról valahogy kevés szó esik, hogy ez az említett Péter hasonlóan tapló alak, csak azzal a különbséggel, hogy utóbbi sunyi, másokon keresztül gerjeszti a konfliktusokat, saját maga soha nem vállal fel egy konfliktushelyzetet sem (oké, kivéve a tojásos sztorit, azt eltolta, de basszus, még abból is egész jól kihámozta magát...).
Nagyon is igaz lehet, hogy Attila azért ilyen az emberekkel, mert szinte csak a kutyájával értekezik, és megszokta, hogy mindig az övé az utolsó szó (mert hát a kutyát mindig "le lehet ugatni"...), akkor is, ha az a bizonyos utolsó szó egy lánynak eleresztett "k*anyád".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!