Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Attila? Nektek is felhajtja...

VV Attila? Nektek is felhajtja az agyvizeteket az az embernek nevezett majom?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 00:13
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
93%
Engem az b*sz fel a legjobban hogy úgy beszél az emberekkel mintha a kutyái lennének ( végülis csak a kutyájával beszél otthon ) mindenkinek húzzál el innen meg ilyesmi ahogy előttem is írták. Kinga helyébe elküldeném a p*csába.És amit Csabával művel az is undorító..
2011. okt. 18. 09:31
 12/45 anonim ***** válasza:
40%
Elég bunkón viselkedik, de valószínű tudja, hogy ez kell a szavazatokat is beküldő nézőknek. Én inkább úgy mondanám, hogy majdnem olyan tapló, mint az Olivér volt, csak Attila valamivel műveltebb tapló.
2011. okt. 18. 10:43
 13/45 anonim ***** válasza:
56%
Igen bunkó, sokszor engem is idegesít, de sokszor megsajnálom, hogy úgy odavan Kingáért, meg szeretne egy nőt, de nem jön neki össze.
2011. okt. 18. 10:49
 14/45 anonim ***** válasza:
Ilyen viselkedéssel nem is fog soha összejönni! Mert ez az ember kint is ilyen.Egy pötsfej.
2011. okt. 18. 11:09
 15/45 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem jól csinálja. Ő az aki miatt érdemes nézni a műsort. Engem az nem érdekel, hogy ki kivel jön össze. Viszont ahogy ő és a Péter manipulálja az embereket az érdekes.
2011. okt. 18. 15:47
 16/45 anonim ***** válasza:
láttátok most is hogy beszélt Kingával/Sehivel?? "Pofádat befogod" mi ez?!?!?!?! Ember az ilyen,??? Mert szerintem nem... meg hogy Fecónak azt mondja, ha Csabi mellett áll ki helyette, akkor hátat fordít neki?!?! Lelki terrorban tartja az idézőjeles barátaid, szép kis ember mondhatom!!!
2011. okt. 18. 21:53
 17/45 anonim ***** válasza:

Én az elején azt akartam,hogy Ő menjen be,most meg, hogy minél hamarabb kimenjen.Undirítóan beszél, ami ma is volt, hogy beszélt a lányokkal??juuuj...provokál mindenkit,mindenkinél mindent jobban tud.

A kinti életben meg...na inkább le sem írom.

2011. okt. 18. 23:43
 18/45 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem idegesít.

Sőt,amikor osztotta azt a két képmutató tyúkot az kifejezetten tetszett.

Az egy dolog,hogy ilyen,de kikkel ilyen,azt is meg kellene nézni.

Szakadék magamutogató lotyókkal.

Az egyik egy lusta,pletykás trágár a másik meg szétalázta a barátját a bepasizással.

A Csaba oltásával meg csak a nézettséget csinálja.

2011. okt. 18. 23:47
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy VV Péter is mondta, Attilának az a legnagyobb hibája (a játék szempontjából), hogy nem bír az érzelmeivel, és ebből vezethető le minden. Ha megszégyenítő helyzetbe hozzák, és ha kifogy az "észérvekből", egyből átvált nyílt k*anyázásba, és nem válogat, a csajokkal szemben is így tesz. Nagyon jó taktikus lenne, de a stílusával elrontja az egészet. És arról valahogy kevés szó esik, hogy ez az említett Péter hasonlóan tapló alak, csak azzal a különbséggel, hogy utóbbi sunyi, másokon keresztül gerjeszti a konfliktusokat, saját maga soha nem vállal fel egy konfliktushelyzetet sem (oké, kivéve a tojásos sztorit, azt eltolta, de basszus, még abból is egész jól kihámozta magát...).

Nagyon is igaz lehet, hogy Attila azért ilyen az emberekkel, mert szinte csak a kutyájával értekezik, és megszokta, hogy mindig az övé az utolsó szó (mert hát a kutyát mindig "le lehet ugatni"...), akkor is, ha az a bizonyos utolsó szó egy lánynak eleresztett "k*anyád".

2011. okt. 19. 07:00
 20/45 anonim válasza:
40%
Hát nekem eléggé szimpatikus figura és egy nagyon jó szerepet játszik,nagyon jól csinálja amit csinál,de sokszor esik túlzásokba,ilyen vagyok én is és mellesleg kis hiján én is majdnem bekerültem....
2011. nov. 3. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!