Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Attila? Nektek is felhajtja...

VV Attila? Nektek is felhajtja az agyvizeteket az az embernek nevezett majom?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 00:13
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Eleinte bírtam Attila "poénjait", de egyre agresszívabb, és undorító, ahogyan pl. a nőket kritizálja, tehenezi Esztert, pont ez a vízfejű majom.
2011. nov. 8. 16:30
 22/45 anonim ***** válasza:
75%
Én is undorítónak, visszataszítónak találom, ahogy a villatársaival beszél. Nem mondom, hogy őket sokkal jobban bírnám, de aki nem ad tiszteletet a másiknak, miért várna viszonzásul mást? Sajnáltam tegnap Shadit a Veráék által rendezett vacsorán, mert ott is nagyon hülyén viselkedtek vele, Attilával az élen, aki először buzdította, hogy ne foglalkozzon ezzel a hülye játékkal, aztán pedig ő ugatta le mégis a legdurvábban, mert Shadi nem ment bele abba a - szerintem is idétlen - játékba. Én is úgy gondolom, hogy Attila lett volna legjobban kiakadva, ha neki kellett volna mások tányérjából lopkodni a kaját.
2011. nov. 11. 18:24
 23/45 anonim ***** válasza:
44%
Teljesen jó ahogy a nőkkel beszél.Tényleg nézzétek már meg milyen nőket szid,olyanokat ahogy azt az elöttem leírták.Azokat a nőket miért nem szidjátok,ők hogy beszélnek a többiekkel ?
2011. nov. 12. 15:24
 24/45 anonim ***** válasza:
De az Attila kezdte az ocsmányságot.
2011. nov. 12. 15:35
 25/45 anonim ***** válasza:
49%
Nem hiszem hogy ő kezdte.
2011. nov. 13. 15:58
 26/45 anonim ***** válasza:
A nőkben az utálom, (különösen Kingában) hogy nagyon közönségesen beszél. A b....meg-et ő is kötőszóként használja, a többiről már nem is beszélve. Undorító, hogy ma már kicsit sem képes a fiatal lányok, nők nagy része a finomabb modorra, ráadásul ezek annak tudatában sem fogják vissza magukat, hogy az egész ország látja, hallja, amit művelnek.
2011. nov. 13. 18:42
 27/45 anonim ***** válasza:
De ő kezdte. Nagyon bicskanyitogató stílusa van! De! Ettől még a bentlévő lányok nagyrésze is nemnormális!
2011. nov. 13. 18:45
 28/45 anonim ***** válasza:
54%
Ezaz,engem is ez idegesít.Mind1-ik nő ilyen szinte,egy mocskosszájú ku*va,nemcsak a bentlévő lányok,és nem képesek visszafogni magukat senki elött,de azért ne beszéljünk velük mi is így,meg bánjunk velük tisztelettel... Attila nagyon jól csinállja hogy szidja Kingát,Gergő meg Seherezádét.
2011. nov. 14. 01:09
 29/45 anonim ***** válasza:

Nekem csak akkor amikor valakivel *** és akkor azt mondom rá, hogy "A gerinctelen majom ***!!!"

Amúgy a "nyugalmi stílusa" nekem elmegy...

2011. nov. 14. 20:20
 30/45 mountain válasza:
90%

Embertelenül viselkedik. Más fájdalma hidegen hagyja. Utálom az ilyen embert. Hogy mondta neki a szerencsétlen kis Kinga,mennyire fontos lenne neki, hogy megnyerje a táncot. Hát már csak azért is megcsinálom, hogy másnak örömet okozzak.

Olyan jó látnom, hogy örül valaki valaminek.

De ez!!!!!

ha ez az ember normálisan tudna udvarolni már együtt lenne a Kingával.

Nem úgy kell közeledni valakihez hogy lekulázom,meg utasításokat osztogatok,hanem szépeket mondok, és megteszek például ilyen dolgokat.

Ááááá!!!! Szemét ember!!!

2011. nov. 22. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!