VV Attila? Nektek is felhajtja az agyvizeteket az az embernek nevezett majom?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 00:13
21/45 anonim válasza:
Eleinte bírtam Attila "poénjait", de egyre agresszívabb, és undorító, ahogyan pl. a nőket kritizálja, tehenezi Esztert, pont ez a vízfejű majom.
22/45 anonim válasza:
Én is undorítónak, visszataszítónak találom, ahogy a villatársaival beszél. Nem mondom, hogy őket sokkal jobban bírnám, de aki nem ad tiszteletet a másiknak, miért várna viszonzásul mást? Sajnáltam tegnap Shadit a Veráék által rendezett vacsorán, mert ott is nagyon hülyén viselkedtek vele, Attilával az élen, aki először buzdította, hogy ne foglalkozzon ezzel a hülye játékkal, aztán pedig ő ugatta le mégis a legdurvábban, mert Shadi nem ment bele abba a - szerintem is idétlen - játékba. Én is úgy gondolom, hogy Attila lett volna legjobban kiakadva, ha neki kellett volna mások tányérjából lopkodni a kaját.
23/45 anonim válasza:
Teljesen jó ahogy a nőkkel beszél.Tényleg nézzétek már meg milyen nőket szid,olyanokat ahogy azt az elöttem leírták.Azokat a nőket miért nem szidjátok,ők hogy beszélnek a többiekkel ?
24/45 anonim válasza:
De az Attila kezdte az ocsmányságot.
26/45 anonim válasza:
A nőkben az utálom, (különösen Kingában) hogy nagyon közönségesen beszél. A b....meg-et ő is kötőszóként használja, a többiről már nem is beszélve. Undorító, hogy ma már kicsit sem képes a fiatal lányok, nők nagy része a finomabb modorra, ráadásul ezek annak tudatában sem fogják vissza magukat, hogy az egész ország látja, hallja, amit művelnek.
27/45 anonim válasza:
De ő kezdte. Nagyon bicskanyitogató stílusa van! De! Ettől még a bentlévő lányok nagyrésze is nemnormális!
28/45 anonim válasza:
Ezaz,engem is ez idegesít.Mind1-ik nő ilyen szinte,egy mocskosszájú ku*va,nemcsak a bentlévő lányok,és nem képesek visszafogni magukat senki elött,de azért ne beszéljünk velük mi is így,meg bánjunk velük tisztelettel... Attila nagyon jól csinállja hogy szidja Kingát,Gergő meg Seherezádét.
29/45 anonim válasza:
Nekem csak akkor amikor valakivel *** és akkor azt mondom rá, hogy "A gerinctelen majom ***!!!"
Amúgy a "nyugalmi stílusa" nekem elmegy...
30/45 mountain válasza:
Embertelenül viselkedik. Más fájdalma hidegen hagyja. Utálom az ilyen embert. Hogy mondta neki a szerencsétlen kis Kinga,mennyire fontos lenne neki, hogy megnyerje a táncot. Hát már csak azért is megcsinálom, hogy másnak örömet okozzak.
Olyan jó látnom, hogy örül valaki valaminek.
De ez!!!!!
ha ez az ember normálisan tudna udvarolni már együtt lenne a Kingával.
Nem úgy kell közeledni valakihez hogy lekulázom,meg utasításokat osztogatok,hanem szépeket mondok, és megteszek például ilyen dolgokat.
Ááááá!!!! Szemét ember!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!