A maradj talpon műsorban hová kerülnek a leesett játékosok? Mi van ott lent?
Figyelt kérdés
Ha valaki játszott ebben a játékban, és leesett abba a bizonyos gödörbe, érdekelne milyen ott lent.
Nagyon megütik magukat a játékosok? Mi van ott lent? Mivel/hogyan csillapítják az esést, hogy ne sérüljön meg senki?
A műsorban látni, hogy szabadesésben esnek, nem lift viszi el a játékost. Ez nem veszélyes?
2011. okt. 7. 10:06
31/39 anonim válasza:
Nem esnek sehova, a talaj velük együtt süllyed és amikor eltűnnek fokozatosan fékeződik, mint a lift.
Nem nagyon hiszem hogy rám tudnák bizonyitani hogy elmondtam.
32/39 anonim válasza:
Az előző amit írt, hülyeség. Nem kell hozzá sasszeműnek lenni, hogy lássuk, nem lift.
0:15-től
33/39 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy léggömbökre esnek le a játékosok.
34/39 anonim válasza:
Akik a játékban leesnek, odalent Gundi klónozott ikertestvérével találkozhatnak.
35/39 anonim válasza:
Én annyit elmondanék hogy a maradj talpon adás vezetői voltak börtönben az adás során a vesztés következtében létrejött törések által .
36/39 anonim válasza:
2 métert zuhannak valami puha szivacsra
37/39 anonim válasza:
Hasonlo halora, mint ami a cirkuszi legtornaszoknal van.
38/39 Vackor123456789 válasza:
Több kameraállásból mutatják az esést, az egyikben látható, hogy állnak lent emberek - látszik a fejük ha a lyukat nézed - , azaz 2-2,5 métert eshetnek egy puha dologra és várják őket segítők , talán még el is kapják őket , hogy ne is essenek el , pláne ne essen bajuk.
39/39 anonim válasza:
2 métert zuhannak majd egy matracon landolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!