A maradj talpon műsorban hová kerülnek a leesett játékosok? Mi van ott lent?
Figyelt kérdés
Ha valaki játszott ebben a játékban, és leesett abba a bizonyos gödörbe, érdekelne milyen ott lent.
Nagyon megütik magukat a játékosok? Mi van ott lent? Mivel/hogyan csillapítják az esést, hogy ne sérüljön meg senki?
A műsorban látni, hogy szabadesésben esnek, nem lift viszi el a játékost. Ez nem veszélyes?
2011. okt. 7. 10:06
11/39 anonim válasza:
mármint 8:17-es, 76%os válaszoló
12/39 anonim válasza:
Jakuzziba esnek bele, ahol áztathatják magukat vigaszdíjként.
13/39 anonim válasza:
most mondta a gundi hogy puding csikis vagy vanilliás mint tudjuk az Állítólag-ból a puding felületi feszültésége olyan nagy hogy egy medencénnyibben át is lehet sétálni rajta vagy lassan süéjedsz
..ezen kívül szerintem phleomatikával meg lehet oldani hogy a játékos talpa alatt van egy szintén kör alakú lemez ami a játékos kiszámítható sebességével párhuzamsoan sülejed mikor eltűnt meg le lassulna szép laassan
14/39 anonim válasza:
vagy egy foylamtosan szűkülő ponyvában is kiköthet
15/39 anonim válasza:
2m zuhanak és egy matracra esnek
16/39 anonim válasza:
Átkerülnek Csodaországba mint Alíz...
17/39 anonim válasza:
Egy büdös görényekkel teli verembe kerülnek, ahol büntetésképp minden görény nekik szegezi a popsiját.
18/39 anonim válasza:
Egy vizi szörny rántja le őket a mélybe a lábuknál fogva.
20/39 anonim válasza:
Én tudom mert a tesóm bent volt(nem nyert) és elmesélte hova esnek:Egy puha matrac szerűségre de nem ütötte meg magát.Szóval egy matracra esnek,ha nem hiszed el,akkor jelentkezz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!