A maradj talpon műsorban hová kerülnek a leesett játékosok? Mi van ott lent?
Figyelt kérdés
Ha valaki játszott ebben a játékban, és leesett abba a bizonyos gödörbe, érdekelne milyen ott lent.
Nagyon megütik magukat a játékosok? Mi van ott lent? Mivel/hogyan csillapítják az esést, hogy ne sérüljön meg senki?
A műsorban látni, hogy szabadesésben esnek, nem lift viszi el a játékost. Ez nem veszélyes?
2011. okt. 7. 10:06
1/39 anonim válasza:
Ez titok és a játékosokkal is aláíratnak egy szerződést, hogy nem mondhatják el senkinek.
2/39 A kérdező kommentje:
De kár. Viszont több száz játékos után nehéz lesz ezt betartani. Remélem valaki elárulja nekem/nekünk ezt a titkot.
LÉGYSZÍVES!!! KÖSZI. :)
2011. okt. 7. 14:14
3/39 anonim válasza:
nem tudom
de rohadt ijesztő ahogy leesnek
4/39 anonim válasza:
az fix h nem ütik meg magukat egyáltalán
5/39 anonim válasza:
Egy nagy puha matracra, a közepén egy keményfából készült rúd áll felfelé ... jól kell esni:)
6/39 anonim válasza:
Biztos, hogy nem ütik meg magukat, ilyet nem is engedhetne meg magának egy csatorna, hogy veszélyezteti a játékosok testi épségét. Tuti, hogy van valami puha matrac, vagy valami olyan jellegű dolog alattuk, amibe ütés nélkül belehuppannak. Amúgy tényleg félelmetes ahogy elsüllyednek. :)
7/39 anonim válasza:
szerintem is vmi puha matracra eshetnek,max másfél M magasbol/mélységbe...
8/39 anonim válasza:
igen kb 1,5 méter van alatta
és matrac!
nem veszélyes
9/39 anonim válasza:
Egyik barátunk ott dolgozik és ő mondta, hogy vízbe esnek, pontosabban jakuzzik vannak minden leeső alatt és ha kiesel lent a jakuzzi-ban ülve hallgathatod végig az adást csak vigyázni kell mert még pottyanhatnak le fentről a fejedre!
10/39 anonim válasza:
76%-os vagyok
amit írtam egy volt játékos párja írta egy ugyanilyen kérdésre
szóval elsőkézből volt a válasz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!