Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed eddig a...

Mi a véleményed eddig a VV5-ről? Hogy tetszik? Vélemények a szereplőkről? Kedvenc?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 13:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Únszimpatikus unalmas banda ez.

Meg sem fogja közelíteni az előző szériát.

Van itt sittes,cigó,műnők,...

Biztos jönnek még a trendi buzzancsok,nyafogógépek.

2011. szept. 20. 17:39
 12/25 anonim ***** válasza:
közel sem olyan jó, mint a 4, pedig az elején azt sem szerettem, de utólag már látom, hogy ott legalább voltak karakterek, de ebbe... :/ amúgy Fecótól először herótot kaptam a beszavazón, de mostmár egyre szimpibb, Gergő jófej meg vicces de néha tud bunkó és nagyképű lenni, a lányok közül a Vera a legszimpibb, ő legalább tud vicces lenni, de a többiek borzalmasak, uncsik, főleg az Annamária...
2011. szept. 21. 00:33
 13/25 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, nem tudtam aludni és unalmamban néztem az online adást:D amúgy nem tudom, benne lesz-e az összefoglalóban de a Fecó olyanokat mondott, hogy tökre pozitívan csalódtam benne! többek közt pl, hogy neki tök nagy kisebbségi komplexusa van, és úgy érzi, hogy ő a leggyengébb odabent, még ha nem is mutatja, mert amúgy mindig vidám, viccelődik, szóval ez nem látszik rajta! szerintem amúgy egy nagyon rendes ember, és nem hiszem, hogy megjátszaná magát. a beszavazó show-n fogtam a fejem, hogy ki ez az őrült, de most teljesen más, a villában már tök normális. szóval szerintem rendes gyerek:) és bár úgy általánosságban nincs jó véleményem a cigányokról sajnos a rossz tapasztalatok miatt, de természetesen a cigányok közt is vannak normális emberek, ugyanúgy nem lehet általánosítani, mint pl hogy az összes szőke nő buta, ez is hülyeség. egyelőre benne pozitívan csalódtam:-)
2011. szept. 21. 04:46
 14/25 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem a VV4-et, bár eleinte azon is fogtam a fejem. Hát ez is úgy érzem, hogy döcögősen indul, de majd kibontakozik és jó lesz...:)

Hát a szereplők...

Annamari szerintem erőltetett és már a beszéde is idegesítő, így kívülről nézve oké, meg érdekes, de ha benn lennék, szerintem kb úgy reagálnék rá, mint Gergő.

Gergő úgy látom eddig, hogy nem rossz fej, és egész értelmes.

Seherezádét utálom, hányok tőle. Szerintem primitív, és nevetségesek voltak az eddigi kötekedései a többiekkel. Látásból ismertem régen, és már tizenévesen úgy nézett ki, mint egy kiélt k*rva...hát még most... fogalmam sincs, h hogy mondhatják ezt szépnek. Szétszolizott, kiélt feje van, igénytelen és unalmas haja, a melle pedig még szilikon létére is szottyadt. Hasonló korú vagyok, mégis vagy 5 évvel fiatalabbnak nézek ki, szóval soha nem cserélnék vele külsőt. Emellé még álszent is, komolyan ki a fene hiszi el, hogy eddig csak egy pasival volt. Meg az egész nagymama dolog is egy nagy hatásvadász megjátszás volt. Amúgy elárulom nektek, hogy gogózott is a csaj, szóval képzelhetitek, micsoda erkölcsei vannak. -.-

Kinga eddig egész szimpatikus, értelmesnek tűnik. Jah, és nevessetek ki, de szerintem szebb smink nélkül.:D

Veronikát bírom, kissé együgyű, naiv, de többnyire jószívű.

Attilán úgy érzem, sokat fogunk nevetni...:D Kissé furcsának tűnik, ahogy mindenhez faarccal áll hozzá, és közben olyan nyomin udvarolgat a Kingának.

Fecó pedig kellemes csalódás, a beszavazón kb fogtam a fejem én is, de benn jóarc, meg úgy látszik, hogy a szíve is a helyén van.

2011. szept. 21. 12:59
 15/25 anonim ***** válasza:

Seherezádénak annyira kiélt az arca, hogy a mama, aki 61 éves sokkal jobban néz ki nála, neki még a nyaka se ráncos. Ki tudja, mennyit bulizott, ágyról ágyra járt, hányszor és kivel. Egyszóval ordít róla a "használat", nekem nem hazudozzon, úgyse hiszem el.

Gergő a normális kategória, maradjon is ilyen, sokkal intelligensebb, mint az agyonsztárolt Alekosz. Nagyon jó fej.

2011. szept. 21. 13:05
 16/25 MolotovPunk ***** válasza:
Baromság az egész.Betiltanám!!!
2011. szept. 21. 15:11
 17/25 A kérdező kommentje:

Fecóban énis pozitívat csalódtam :)

Kinga tényleg normálisnak tűnik, nem úgy mint az a Seherezádé... :D

Tényleg kicsit unalmas, de sztem jó lesz... :D

2011. szept. 21. 16:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Titeket tényleg nem idegesít Fecó? Elhiszem én, hogy jószívű meg minden, de akkor is falra mászok a hülye, odanemillő, buta beszólásain. Tipikus cigány, hányok tőle...
2011. szept. 22. 09:03
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
hát én tegnap röhögtem rajta...fecón...
2011. szept. 22. 14:52
 20/25 A kérdező kommentje:
Az tény h vannak idióta, oda nem illő beszólásai, de a beszavazón látottakhoz képest sokkal jobb :D De van nála idegesítőbb ember bent, így 'eltörpül' a hülyesége :D
2011. szept. 22. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!