Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való Világ 5. Vélemények?

Való Világ 5. Vélemények?

Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 08:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Műr*ibancok és műgyökerek tömkelege...kényeskedő vadbarom az összes, agya egyiknek sincs, csak a szex a lényeg. Ennyi a véleményem tömören erről a sz@rról.
2011. szept. 22. 09:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. Hogy is fejezzem ki finoman! Nézd... mikor már az első mondata az volt egyik csajnak, hogy: Csak azt sajnálom nincs szolárium, a másik kettő meg a tükörben vívott harcot a mellük formájának megnevezéséért, mit is mondhatnék! Szánalmas az egész, és bízom benne hogy a kubai macho tényleg ennyire skalpvadász, és egytől egyig megbaxxa az összes ribit, úgyis csak féltékenykednek egymásra, mióta bementek. Hogy lehet ennyire hiú az összes? Rémes és egyben nevetséges!
2011. szept. 22. 09:37
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Egy igazi karakter sincs bent, mindegyik mű. Szerintem ezek után nem lesz VV6 (hál'Istennek).
2011. szept. 22. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem akartam nézni,de rájöttem nem is annyira rossz:)
2011. szept. 22. 11:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok. Igazából nem lehet velük azonosulni, az az én legnagyobb bajom. És majd mindegyik mű.
2011. szept. 23. 18:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Alekosz jóslata valóra válni látszik a VV5 bukásáról, a kezdet egyáltalán nem bíztató és nem hiszem hogy ezt a továbbiakban nézni fogom, pedig az előző széria tetszett. Biztos nem csak én vagyok ezzel így. Nagyon gyenge a csapat, alig egy-két ember értékelhető, a többi mind mehet a levesbe, hogy miért azt már leírták a többiek előttem.
2011. szept. 26. 12:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Nos igen. Jóból is megárt a sok. A csúcson kellett volna abbahagyni vagy várni egy kis időt két széria között. Mindenképpen úgy van "rendezve", hogy biztosan legyen szex a villában, mert az mekkora nézettséget hoz. Pff...
2011. szept. 26. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Én csak az interneten nézem online,úgy sokkal jobb,bár így hogy ilyen sokan vannak már benn elég nagy a káosz,és a Feri állandó röhögése is kezd idegesítő lenni,pedig előtte jófejnek tartottam.
2011. szept. 26. 13:35
 9/10 anonim ***** válasza:
A viasat 3 csatin az aranypart című valóságshow veri a vv5 és az összeesküvőket egyszerre!
2011. szept. 28. 18:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Az Aranypart? Ugye, csak viccelsz? Nem véletlen, hogy dupla részeket nyomatnak belőle, mert csekély a nézettsége. Inkább akkor már Éden Hotel 2 (remélem, nem szúrták ott is el a szereplők válogatásánál).
2011. szept. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!