Való Világ 5. Vélemények?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 08:18
1/10 anonim válasza:
Műr*ibancok és műgyökerek tömkelege...kényeskedő vadbarom az összes, agya egyiknek sincs, csak a szex a lényeg. Ennyi a véleményem tömören erről a sz@rról.
2/10 anonim válasza:
Hát.. Hogy is fejezzem ki finoman! Nézd... mikor már az első mondata az volt egyik csajnak, hogy: Csak azt sajnálom nincs szolárium, a másik kettő meg a tükörben vívott harcot a mellük formájának megnevezéséért, mit is mondhatnék! Szánalmas az egész, és bízom benne hogy a kubai macho tényleg ennyire skalpvadász, és egytől egyig megbaxxa az összes ribit, úgyis csak féltékenykednek egymásra, mióta bementek. Hogy lehet ennyire hiú az összes? Rémes és egyben nevetséges!
3/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Egy igazi karakter sincs bent, mindegyik mű. Szerintem ezek után nem lesz VV6 (hál'Istennek).
2011. szept. 22. 10:52
4/10 anonim válasza:
Nem akartam nézni,de rájöttem nem is annyira rossz:)
5/10 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok. Igazából nem lehet velük azonosulni, az az én legnagyobb bajom. És majd mindegyik mű.
2011. szept. 23. 18:16
6/10 anonim válasza:
Alekosz jóslata valóra válni látszik a VV5 bukásáról, a kezdet egyáltalán nem bíztató és nem hiszem hogy ezt a továbbiakban nézni fogom, pedig az előző széria tetszett. Biztos nem csak én vagyok ezzel így. Nagyon gyenge a csapat, alig egy-két ember értékelhető, a többi mind mehet a levesbe, hogy miért azt már leírták a többiek előttem.
7/10 A kérdező kommentje:
Nos igen. Jóból is megárt a sok. A csúcson kellett volna abbahagyni vagy várni egy kis időt két széria között. Mindenképpen úgy van "rendezve", hogy biztosan legyen szex a villában, mert az mekkora nézettséget hoz. Pff...
2011. szept. 26. 13:32
8/10 anonim válasza:
Én csak az interneten nézem online,úgy sokkal jobb,bár így hogy ilyen sokan vannak már benn elég nagy a káosz,és a Feri állandó röhögése is kezd idegesítő lenni,pedig előtte jófejnek tartottam.
9/10 anonim válasza:
A viasat 3 csatin az aranypart című valóságshow veri a vv5 és az összeesküvőket egyszerre!
10/10 A kérdező kommentje:
Az Aranypart? Ugye, csak viccelsz? Nem véletlen, hogy dupla részeket nyomatnak belőle, mert csekély a nézettsége. Inkább akkor már Éden Hotel 2 (remélem, nem szúrták ott is el a szereplők válogatásánál).
2011. szept. 28. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!