Vélemények VV Dyáról?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 23:01
1/23 anonim válasza:
Unalmas, buta. Megszólalásig jó nő. Utána viszont...
2/23 A kérdező kommentje:
Igaz hogy jól néz ki kisminkelve és jó cuccokban...de emigy nem nagy valami...csak ő képzeli magát olyan szépnek...
2011. szept. 29. 23:30
3/23 anonim válasza:
Nem valami IQ bajnok szegény. Kicsikét szürke, az már egyszer biztos, hogy nem tőle zeng a villa. Repülni fog hamar szerintem.
4/23 anonim válasza:
Szerintem nem csak buta nyávogós hülye,hanem csúnya is.Mi szép van rajta?Az arca?Vagy a szilikonmelle?....Tucatpitsa.
5/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen egyet értek veled. :D
2011. szept. 30. 00:57
6/23 alkesz éva válasza:
Nem egy atomfizikus a csaj,de vannak nála rosszabbak is a villában.Amúgy meg messze Ő a legszebb!
7/23 anonim válasza:
"messze Ő a legszebb"
Ez esetleg akkor igaz, ha a sok rossz közül a legkevésbé rosszat kell kiválasztani. Egyébként abban se vagyok biztos, hogy ő lenne a legkevésbé rossz.
8/23 anonim válasza:
Engem az nagyon zavar, hogy MINDIG a haját simogatja, dobálja, piszkálja, szóval ÁLLANDÓAN azt tapogatja.
Azt is idegesítő, ahogyan beszél.
9/23 anonim válasza:
Elég butácska, szürke, unalmas. És szerintem nem is olyan szép. Persze, csinos( és nekem már az is irigylésreméltó mikor valakinek szép alakja van) de azonkívűl semmit se látok benne. És nem vettétek észre, hogy van valami tikkje? Mindig húzgálja az orrát, olyan idegesítő.
10/23 anonim válasza:
Szépnek szép...
Szürkének szürke...
Butának butácska...
De sztem min. 5 rosszabb van nála a villában... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!