Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Szerintem az egész műsor alapból szánalmas, de ez...

http://www.youtube.com/watch?v=UFsyF8RqJOA

4 hülye:D 5 a műsorvezetővel együtt és még sokkal több a nézőket is beleszámolva.

2011. szept. 2. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlzásba vitték a lepontozást. Főleg az első zsűri. Úgy tűnik a szőr alergiában elég sokan szenvednek. Ja bocs, a mai világban b..zinak divat lenni.
2011. szept. 2. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
A zsűri bunkó... Ha valakinek nem tetszik a külseje, nem kell egyből ilyen lekezelő módon közölni az illetővel. Ha meg visszaszól valaki, egyből a vérét szívják, ahogy említik a videó alatti kommentekben is...
2011. szept. 2. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

hááh, ezen beszartam. nem tetszenek....mik?....a.....dógok

istenem, gyökér, megkapta.

2011. szept. 2. 20:20
 4/6 anonim válasza:
100%
sajtoskjumpli
2011. szept. 2. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Valóban az ő stílusával is gond volt.
2011. szept. 2. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:
3 nymorék pontozza le, amikor közüllük (a zsűrire gondolok) egy se érné el még a -10 pontot se.. Egyébként gáz, hogy ha valakinek van egyénisége így leszólják. Mellesleg szánalmas műsor, régen én is néztem, persze csak kényszerből, mert tesóm folyton kikönyörögte, hogy megnézhesse nálam.
2011. szept. 2. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!