Mi a véleményetek erről? (VV4)
Én szerintem alapból gyalázat ,hogy vannak olyan emberek akik képesek megnézni azt és érdeklődéssel figyelni ,hogy mások,akik teljesen idegenek hogyan élnek 1 olyan helyen ahol kb mindenük megvan.
Persze ízlések és pofonok.
Amúgy már korábban is előfordult ,hogy elkotyogták.Online adásban 1 csaj kikotyogta ,hogy újra kellett forgatni valami hotelban 1 habos részt.
Meg valami diákújság?? 1x bement riportolni és már a show előtt pár nappal tudták ki lesz a kieső.
Interneten ezek terjednek, mindenki döntse el, hogy szerinte mi igaz belőle?
"az RTL Klub legnagyobb átverése! VV 4 kulisszák mögött, hogy tudja a kedves néző mit néz. 2007 decembere óta dolgozom az RTL Klub-nál, hogy milyen pozícióban azt nem mondom meg, amit leírok azok bennfentes információk és mindenki maga döntse el valóságtartalmát, leszögezem nem vagyok Olivér fan.Már ...tovább »a vállogatáson a bevállasztás előtt el volt rendezve, hogy a Rácz testvérek bekerüljenek a villába mivel van két nagyon jó „ismerősük”a stábban. A saját fülem--mel hallottam, hogy mondták: „te ugye akkor elrendezted a gépet, nehogy kibasszvelem a Gigiéknek be kell jutni, mindenáron, érted?” Egyébként a legtöbb nézői szavazatot a Fazekas testvérek kapták Gábor és István, de az sms-ek nem mérvadóak, ahogy a többi beszavazón sem volt az. Alekoszt már pl. korábban fölfedezték és nagy húzás volt az ő bejuttatása, hetekkel a beszavazó-show előtt hívták föl, hogy „bent van”és még ekkor adtak neki 100 eFt-ot normális ruhákra mert még arra selett volna pénze. Mikor az Olivér a hintában kijelentette, hogy Bécit akarja kivinni a stáb majd elájult mert tudták, hogy bármelyik is esik ki drasztikusan fog csökkenni a nézettség. Rögtön volt egy értekezlet és ott eldöntötték, hogy kiejtik az Olivért( lsd. : büntetés, az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti mert tudta, hogy ezzel nagyon ki fog készülni, majd az utolsó este Enikő üzenete), másrészt meg úgy kell összevágni az összefoglalókat, hogy megutálják a nézők Olivért. Ekkor döntötték el azt is, hogy májusban Rácz Béla lesz a vv 4 győztese és innentől olyan feladatokat fognak kapni amik „előnyösek” lesznek a Rácz testvéreknek. Ebben a lejárató kampányban Balázs nem akart részt venni ( nem is vett, a kihíváson vezetett utoljára műsort amikor közölte Olivérrel, hogy bünti lesz ), a Bucit meg sem kérdezték, Lilu pedig egy kis plusz juttatásért vállalta (a párbajon meg is dolgozott a pénzéért, le nem szállt volna az Anikó témáról). A játékosokat egyébként szerződés köti az RTL klub- hoz, amit ha megszegnek súlyos anyagi vonzattal jár "
"Való Világ 4, az igazi átverés! Egy 37éves nő vagyok, az RTL klubnál dolgoztam, mint nézettség ellenőr, és reklámfelelős több mint 5 évig! Volt szerencsém látni a Való Világ 3 elindulását, kialakulását, és hogy miképp ment végbe az egész. Minden egyes "szereplő" az alapján lett beválasztva, hogy van e benne egy kevés különleges dolog, agyilag problémás-e, esetleg a magánélete, előélete mennyire volt problémás. Nem, nem kerülthetnek be magas végzettségű emberek, mert rontanák a nézettséget. Egyes játékosok beavatást nyertek a műsor menetébe, előre leosztott kártyákkal játszottak, szándékosan generálták a feszültséget, és a szerkesztőktől kapott instrukciók alapján írányították a villa életét! A Való Világ 4 is ilyen! Az unokatestvérem (nem tagadom, protekció által) dolgozik most az RTL klubnál, és a Való Világ műsorában a fő feladata a szavazás ellenőrzése. Vagyis inkább lenne. Elmondása alapján egyátalán nem számít, kire hány szavazat érkezik, a lényeg az, hogy akit a szerkesztők meghatároztak, az nyerjen! Természetesen arra megy ki a játék, hogy minél több sms, és telefon érkezzen be a műsorba, hisz az az RTL Klubnak minél több pénz! Nem vagyok sem Olivér, sem a Rácz testvérek oldalán. De az unokatestvérem elmondása szerint nem Bécinek kellett volna visszamennie a villába! A szavazatok alapján 58-42% volt az arány Olivér javára. Hogy miért volt akkor teljesen más adat kiírva? Mert ha a kedves néző azt látja, hogy az egyik szám meglehetősen alacsony, nagyobb motivációt érez, hogy egy újabb szavazattal segítse pártfogoltját. Mind mind eszközök, hogy pénzt lehessen kicsikarni az emberekből, holott az egész egy megrendezett show! A veszekedések azért élethűek, mert beépített emberek generálják, a "normális" játékosok pedig csak önmagukat adják. Nem lehet tudni ki fog legközelebb kiesni, mert ezt kizárólag a szerkesztő tudja, és a közreműködő emberek -igaz érzik, hogy valami nincs rendben- de kötelezve vannak a titoktartásra, ellenkezőleg a szerződésüket megszegve komoly pénzbírságot kellene, hogy fizessenek. Ezért gondoljátok meg ezután, hogy kire szavaztok, illetve, hogy szavaztok-e egyátalán! Mert a valóságshow igazából rólatok szól, egy csontot akarnak az emberek elé dobni, hogy legyen min elrágódni, persze ez nekik jelentős bevétel!"
Egyik se én vagyok, de elgondolkodtató!
Nem pénteken volt kiírva, csak pénteki dátummal, de szombaton, a párbaj után. Ez lehetett elírás, vagy pedig valakinek egy jól sikerült képszerkesztős munkája, amit aztán feldobott az internetre. Itt a blog címe is, ahol egy pancser ezt taglalja. [link]
Ez lehet elírás is, mert lehet, hogy pénteken megcsinálták ezt Béci mintájára is, sablonként, hogy szombaton a párbaj után már csak fel kelljen dobni a weboldalra a vesztes képét, és lehet, hogy véletlenül úgy maradt a dátum. Pénteken híre-hamva sem volt még az oldalon ennek a képnek. Szombaton a párbaj UTÁN került ki, jól látható, hogy hiába van ott a pénteki dátum, jobb oldalt már ott van a síró Anikó képe, ami akkor készült, miután Béci visszatért a párbajról.
Na ez az.
BUNDA AZ EGÉSZ EMBEREK. Ennyi.
"Ígéret szépszó, ha betartják úgy jó!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!