Szerintetek nem durva hogy meg hirdetik a Való Világba a jelentkezést, mint múltkor, és múltkor is csak már a jelentkezés előtt kiválasztott ismerősök kerültek be?
Figyelt kérdés
Tudtommal ez már csalás.2011. máj. 30. 21:07
31/45 anonim válasza:
Én is, és az első rész olyan is volt.Meg a Big brother is (én akkoriban inkább azt néztem).De pár casting alatt nem lehet kitalálni, hogy valaki csinál-e majd nézettséget, vagy nem.A 3. szériába jelentkezett egy ismerősöm, 1 körön jutott túl, de már akkor tudtuk, hogy a Csaba bekerült.(így gondoltam is, hogy haverom nem fog, 1 kisvárosból 2 ember már sok lenne)Ő milyen nézettséget csinált?Semmit.De ugye mivel ismerős ismerőse, bekerült.
32/45 anonim válasza:
Hát igen,így van.VV2-ben is Anikó bekerülése nagy port kavart.Már meg voltak a beszavazók,amikor kitalálta,hogy ő mégis csak jelentkezne,de már elkésett.Erre megzsarolta az egyik fejest,hogy kitereget,ha nem teszik be,és gyorsan csináltak egy "utolsó" beszavazót,ami már nem is volt tervben.Anikó rengeteg szennyest tudott volna elővenni,mert jó pár emberkének volt a babája a médiában...Bejutott a végén..
33/45 anonim válasza:
Hát ember engem nem zavar hogy én bekerülhetnék mert van ismerősöm, pontosabban hogy esélyes vagyok.
Engem az zavar hogy megy ez a megtévesztő reklám kampány.
És tény nézhetetlen lenne ha tényleg az utcáról kerülnének be az emberek.
34/45 A kérdező kommentje:
ma 02:59-es a számból vetted ki a szavakat.
2011. jún. 1. 04:20
35/45 anonim válasza:
Összeviszsa hazudoztak, hogy mennyi szerencsétlen munkanélküli jelentkezett, milyen nagyszerű lehetőség ez nekik. Aztán egyik sem került be a villába! Hazug az egész kereskedelmi tévés banda.
36/45 anonim válasza:
37/45 A kérdező kommentje:
Utolsó perfect válasz.
És Leonidász meg pont Alekosz mait vették be.
2011. jún. 3. 05:30
39/45 anonim válasza:
40/45 anonim válasza:
UTOLSÓ! Te ténylég ilyen h.lye vagy??? Elolvastad a cikket? Mi van benne? he? Egy szóval nem írják hogy ők már bekerültek! szövegértés egyes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!