Szerintetek ki lesz ma a kiválasztott?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 11:00
2/18 anonim válasza:
Én is Évára tippelek. Aztán kiviszi Jerzyt :)
3/18 anonim válasza:
eva. kiviszi jerzit es kint is marad jerzi
8/18 anonim válasza:
Bécin kívül bárki.:))De sztem Alekosz
Hogy mér?
Béci-Alekosz.(Nem akarja h az Éva párbajozzon a Jerzy-vel.) De lehet h az Anikót,bár nem hinném mer rendeződött a kapcsolatuk.
Anikó-Gigi.
Alekosz-?
Laci-Alekosz
Jerzy-Alekosz.(Évára nem mer tudja h őt vinné ki és a védőbeszédje meg az lesz h 'Nem akarom h az Éva engem hívjon ki,mert én akarom kihívni az Évát')
Éva-Vagy Gigi vagy Anikó.
Gigi-Alekosz vagy Anikó(Nem akarja h a Jerzyt kivigye az Éva,azér nem rakja rá)
Így,Alekosz.(vagy az Anikó)És h az Alekosz kit visz ki? Bécit. És h ki marad kinnt? Hűt az majd kiderül.;)
9/18 anonim válasza:
Kedves utolsó. Annyiban helyesbítenék, hogy ha Alekoszt válsztanák ki, Bécit tuti nem viszi ki, mert ő védett. Szóval vagy Lacit, vagy Jerzyt választaná. De ők azt tudják, hogy Jerzynek így is úgy is kiáll a szénája, mert akár Évát, akár Alekoszt jelölnék ki, esélyes, hogy Jerzy lenne a kihívott. Úgyhogy nem hiszem, hogy mostmár az fogja őket irányítani, hogy Jerzy védjék, mert semmi értelme. Gigi amúgy is azt mondta, hogy nem érdekli ha Jerzyt viszi Éva.
10/18 anonim válasza:
Éva 60%-ban esélyes de Anikó is 40% -ben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!