Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek nem durva hogy...

Szerintetek nem durva hogy meg hirdetik a Való Világba a jelentkezést, mint múltkor, és múltkor is csak már a jelentkezés előtt kiválasztott ismerősök kerültek be?

Figyelt kérdés
Tudtommal ez már csalás.
2011. máj. 30. 21:07
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Szerintetek nem durva hogy meg hirdetik a Való Világba a jelentkezést, mint múltkor, és múltkor is csak már a jelentkezés előtt kiválasztott ismerősök kerültek be?

Csak megtévesztés.

2011. máj. 31. 00:22
 22/45 anonim ***** válasza:
Én nagyon nagyot csalódtam,főleg mióta elolvastam Árpa könyvét a valóvilág szennyeséről.
2011. máj. 31. 00:44
 23/45 anonim ***** válasza:
56%

Zsuzsi mellett a másik 2 jelölt is playmate volt, ráadásul ők a legfrissebbek, tavalyról.

Egyiküket ismerem, mesélt pár érdekes dolgot arról, mi folyt a kulisszák mögött. És persze, h őket is meghívták, pedig nem is nagyon akartak menni, de még a beszavazás előtt eldőlt, hogy nem ők fognak bekerülni, mert nem úgy ugráltak ahogy az RTL fütyült nekik.

2011. máj. 31. 09:40
 24/45 anonim ***** válasza:

Akkor ezekszerint a botrányok,a köpések az mind mind

csak szinjáték volt?

Elképzelhető amúgy....

2011. máj. 31. 10:13
 25/45 anonim ***** válasza:
Egyik éjszakai adásban elkezdték részletezni, ki kit és honnan ismer, már a Bécinél tartottak, amikor váratlanul lekapcsolták, mert arról kezdtek el beszélni, hogy meg kell még tanulni a HOLNAPI forgatókönyvet! Egyébként VVLászló is ezt unta meg, inkább megjátszotta a beteget, csak mehessen. Két nap múlva semmi baja sem volt.
2011. máj. 31. 14:40
 26/45 anonim ***** válasza:
79%

Szakadok..xD

Meg kell tanulni a forgatókönyvet.:D Ez nagyon nagy.:D

Na meg hát hogy a Laci ezt megunta..:D

Még ilyeneket légyszi nagyon tetszenek...xD

2011. máj. 31. 15:32
 27/45 anonim ***** válasza:

Nagyon kész vagytok.:) Jókat röhögök. És a nagy Lehokidaszt honnan szedték?Ő kinek a kije?Vagy Ildi?Vagy a házaspár? (jó, tudom, hogy Gina prosti volt)

Meséljetek, úgyis szarul vagyok, legalább röhögök.

Amúgy azért háborít fel, hogy nem az utcáról szedik össze az embereket, mert így neked nincs esélyed bejutni, vagy mi?

2011. máj. 31. 16:20
 28/45 anonim ***** válasza:
Nem akarnék bejutni,Én már ezért jóval kinőttem a huszonéves,sőt még a harmincas kategóriát is.Csak leírtam hogy eddig 9 év alatt mit mondtak el a játékosok.Az első szériától kezdve néztem mindet,bár az első nagyon unalmas volt szerintem.Nem voltam sosem rajongója senkinek sem,és nem megszállottan néztem,csak amikor időm vagy kedvem volt.Viszont Árpa könyvét elolvastam,nem csak a valóvilágról írt,hanem sok más műsorról is.Amiket írt,és elmondott,ugyanazok voltak,amiket a játékosok is mondtak.
2011. máj. 31. 16:36
 29/45 anonim ***** válasza:
Én a kérdezőnek szántam a kommentet, nem neked.Én is láttam az összes szériát, egyértelmű, hogy nem fognak mindenkit csak úgy beválogatni, főleg ha ismernek valakit, hogy milyen természetű, ő meg bevállalja, h.ülyék lennének zsákbamacskát venni...
2011. máj. 31. 17:17
 30/45 anonim ***** válasza:
Én azért nagyon de nagyon kíváncsi lennék valóban civil,az ország minden részéről beválogatott,teljesen idegen,egymásnak ismeretlen emberekre.
2011. máj. 31. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!