Hát nem borzalmas ez a Teca? :S
Figyelt kérdés
oltári hamis.2011. máj. 14. 19:24
21/31 anonim válasza:
Előző bolond. Szabó Ádámnak nézd a kezét illetve a hangulatot amikor játszik. Ilyet egyet se találsz. Tecának szánalmas hangja van, és tényleg azért jutott be, mert vak. Ezen szerintem nincs mit szépíteni. Nem gonoszságból mondom.
22/31 anonim válasza:
Lehet, hogy beleéli magát a játékba ádám, nekem akkor se nagyon jön be. De nekem nem ádám nem szimpatikus, hanem szerintem nincs olyan jó hangja az orgonának (legalábbis nekem), hogy élvezettel hallgassam. Lehet, hogy van aki azért szavaz Tecára, mert sajnálja, de vannak olyanok, kik a tehetségért küldenek sms-t Tecának. Nekik van igazuk. Szánalmas hangja van Tecának? Szerintem ha őszintén válaszolnál erre a kérdésre, nem mondanád, hogy rossz hangja van.
23/31 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a harmónika és az orgona két hangszer...
Másrészt, épp, hogy őszintén válaszoltunk a kérdésre, ezért nem nyaljuk a seggét, már bocs a kifejezésért, hanem megmondjuk a véleményünket róla.
Ne legyél már elvakult...
24/31 anonim válasza:
Boccs, harmonika.
Több embert is megkérdeztem, akik mellesleg szolfézstanárok, s zongoratanárok, s nem mondták hogy hamis. Illetve csak a 3. előadására, amikor csak énekelt. Tehát ezeknek a fikázásoknak nincs semmi alapja, egyszerűen nem tudjátok elfogadni a másságot.
25/31 anonim válasza:
És nem nyalom a seggét, csak egyszerűen nem értem ezt a nagy ellenszenvet, mikor nagyon tehetséges, csupán van egy kis fogyatékossága.
26/31 anonim válasza:
De nem érted, hogy nem aézrt nem szeretjük, mert vak ???
Felőlem láthat is, de akkor sem fog jól énekelni.
27/31 anonim válasza:
Pedig úgy néz ki. Lehet, hogy valakinek nem tetszik a hangja, oké, azt elfogadható, de hogy valaki azt mondja, hogy hamis, az még keveset foglalkozott zenével. Maradjunk abban, hogy jól énekel, tehetséges, s valakinek tetszik a hangja, valakinek nem. ennyi.
28/31 anonim válasza:
Hát te hülye vagy...
Belebolondultál Tecába, vagy mi a frász ???? Erősködsz itt, próbálod másra tukmálni a véleményed....
29/31 anonim válasza:
Nem bolondultam bele, csupán nem értem ezeket a nagy ellenszenveket.
30/31 anonim válasza:
Ja, mert ha valakinek nem tetszik a hangja, akkor tuti ellenszenves neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!