Hát nem borzalmas ez a Teca? :S
Tecának a saját maga által írt dala jó volt, ez nem...
Gomes pedig ismét borzasztó volt:(
Gomes nagyon is jó !
Aki borzalmas az Teca meg Timi.
A válasz megírásának időpontja: 05-14 19:43
lehet idosebb is, de ha 13 eves akkor is lehet hallasa..
Nem a kérdező vagyok, előző, de tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=_NYM5G1pWvY
1.44-től 2.00-ig végig hamiskás, angol kiejtés is borzasztó
2.16
3.29
http://www.youtube.com/watch?v=3opKVxojR6g
0.49-0.53
1.23-1.50
http://www.youtube.com/watch?v=PMiAPoYhLD8
0.16
0.26
Remélem ennyi elég :) És félre ne érts, semmi bajom a lánnyal, de az tény, hogy nem annyira kiemelkedő, hogy itt legyen, de hát ebbe e műsorba kerülnek azok, akiket az énekes tehetségkutatókból kidobtak, :
http://www.youtube.com/watch?v=3sT8qyogEKE&feature=related
7.29-nél, na ki van ott?
Annyi a baj, hogy a legjobban ez a lány fogja majd megszívni, elhihetik vele, hogy lehet belőle sztár, pedig nem...és nem feltétlenül azért mert vak, bár az is igaz, hogy ez a CSISZ-ben sokat számít..minél szerencsétlenebb sorsú vki, annál jobb helyezést ér el. Ezt a lányt majd jól kihasználják, egy menedzsmentet nem fog érdekelni, hogy vak, butácskának is butácska, az anyjáról már nem is beszélve, ha ilyenekben engedi szerepelni, egyrészt a helyzete másrészt a kora miatt.
Tévedsz...
Nem azért látjuk őt rossznak, mert vak és szerintünk csak sajnálatból jutott tovább, hanem azért, mert borzalmasan hamis és a hangja sem egetrengető. Így zongorázni pedig az unkaöcsém is tud, aki 4 évet zongorázott.
Egy hangszerhez, ha már jól ismered, nem kell szem. Tudod, mi hol van. Én füllel simán leszedem a számokat és úgy játszom el, mert ismerem a hangszeremet. Szóval Teca azon rajongóinak állítasa hülyeség, miszerint vakon zongorázni rettentő tehetséges.
Nézd, nekem semmi bajom Tecával, énekelgessen. De názd meg, kiesett az Everdance, Mr. Joe. Két rettentő tehetséges tánccsoprt és énekes. És Teca még mindig bent van.
Épp a youtube kommenteknél olvastam egy hozzászólást, amiben azt írta a kommentelő, hogy csukjátok be a szemeiteket, csak a zenére figyeljetek. Ezt szeretnétek hallani kocsivezetés közben, rádió hallgatás közben ? Ha csak a zenére meg a hangra figyeltek ? Kérem, senki sem mazochista.
Ismerjük be, Tecának már a döntőig sem kellett volna eljutni. Ami tény, az tény.
"Pedig ha rossz lett volna, a zsűrinek kötelező lett volna kevés ponttal értékelni azt"
Te komolyan elhiszed, hogy itt a zsűrinek szerepe van? Aki hozza az újságcikkeket, vonzza az érdeklődést, azt benn kell tartani, lásd: X-Faktor Shodeinde Dorka. Teca vakként az érdeklődés középpontjában áll,rengeteg a sztori róla, újságok stb., itt kell lennie. Azt nem tudom, hogy a nyertes is megvan-e már, de elnézve az eddigi csiszeket, ahol mindig a szociális érzékenység döntött, úgyis Veca vagy Attila nyer. Futnak 1-2 évig, aztán a csatorna eldobja őket, új arcok, új tehetségek lesznek.
15:42
Ki mondta neked, hogy azért jutott be Teca, mert vakon zongorázik? Én is zongorázom, ha jól begyakorolsz egy dalt, nem nehéz eljátszani sötétben. S egyszerűen nem gondoljátok, ha oltári hamis lett volna, már kiesett volna? Egyszer nem mondták neki, hogy hamis, pedig ez a csillag születik, itt nem lehet játszadozni, van a zsűri, ki pontozza a produkciót, s vannak a szavazók, kiknek tetszik, szívesen hallgatják Tecát. Nem gondolom, hogy mindenki csak azért küld neki egy sms -t, mert "szegény kislány. Küldjünk neki sms-t. Ezért maradt bent, mert tud mit mutatni. Tecát már több helyen is felkérték, még a csillagszületik előtt, hogy énekeljen itt ott. Nem gondolod, ha hamis lenne, akkor nem kérnék fel Tecát?
Egyébként meg arról nem is beszéljünk, hogy itt a tehetséget pontozzák. Ha azt mondjátok, Teca sajnálatból jutott tovább, akkor mit lehet mondani Ádámról? "Ja de kis aranyos cuki srác" -s a csajok küldik az összes sms-t. Az april project -vel ugyanez a helyzet, félmeztelenkedve mutogatják a kockás hasukat színpadon, megint jönnek a csajoktól az sms -ek. Nem mondom, hogy szar az april, sőt szerintem jók, én is járok küzdősportra, s az akrobatika is része annak. Mindenesetre vannak páran, kik szívesen hallgatják Tecát, mert látnak benne valami különlegeset.
Nem jártatom tovább az ujjaimat. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!