Szerintetek Krizbai Teca hamisan énekel a csillag születikben?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 00:38
2/21 anonim válasza:
Szerintem csak azért van még bent, mert sajnálják, hogy vak. Az angol kiejtése egyszerűen rémes :P
3/21 anonim válasza:
Igen, van, mikor végig hamis....es bizony inkabb sajnalatbol van ott, mint a nagy tehetseg miatt. De nem ő nyeri, ugyhogy lehet nyugodtan a vegjatekban.
4/21 anonim válasza:
Néha tényleg elég hamisan énekel.
5/21 anonim válasza:
igen, sztem szörnyű hangja van, mikor ő következik én mindig elkapcsolom a tv-t, mert nem bírom hallgatni:/ csak szánalomból van bent, a zsűri pedig elég hülye h egyáltalán beválogatta
6/21 anonim válasza:
azért ennyire nem rossz, a legrosszabb a harmónikás..én akkor kapcsolom el a tv-t
7/21 A kérdező kommentje:
Meglep engem, hogy sokak szerint hamis, s hogy egy válasz nem volt, aki azt mondta volna, nem hamis. Pedig szerintem egyáltalán nem az, gyönyörű a hangja, én csak miatta nézem a műsort. A harmonikással pedig csak az a bajom, hogy szerintem nem szép dalokat választ. Ügyes a gyerek, de én nem tudnám kétszer végighallgatni a számát, úgyhogy én is elkapcsolom a tv -t, ha ő következik. Olyan válaszoljon most a kérdésemre, aki foglalkozik zenével, s szerinte nem hamis Teca.
2011. jún. 3. 18:10
8/21 anonim válasza:
Remélem nem baj, hogy válaszolok, mert nem vagyok zenész, nem ezzel foglalkozom.
Nekem tetszik a hangja, tehetséges és nem hamis. Az pedig igen nagy dolog, hogy vakon tud zongorázni és ilyen jó hangja van.
Nem is értem, miért írják, hogy szánalomból van bent.
9/21 anonim válasza:
semmi hangja nincs, azért bent tartani mert vak, már neki lehet ciki..
10/21 anonim válasza:
18:56 na most megtudtuk mit hoz ki az emberekből az irigység... szánalmas vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!