Szerintetek Krizbai Teca hamisan énekel a csillag születikben?
Nem tudom, hogy mit vagytok úgy oda a vakon zongorázásáért. Gondolom egy hangszeren sem játszotok, mert akkor tudnátok, hogy ha jól ismered a hangszered, akkor csukott szemmel is tudsz rajta játszani. Sőt, még füllel is le tudod szedni a számokat.
Amúgy maga a hangja nem tetszik, futkos a hátamon a hideg tőle-rossz értelemben...
Nem mondtam, hogy nagy szám csukott szemmel, illetve vakon zongorázni, én is szoktam sötétben, hogy jobban rögzítsem a darabot, mikor zongoravizsgára, vagy koncertre gyakorlok. Ez nem a: ki tud jobban vakon zongorázni műsor, hanem tehetség kutató, ami nagyon sokaknak le is jött Tecánál, sokaknak sajnos nem.
De most már lezárult a verseny. Igen, Attilának könnyű volt, hogy egész Erdély küldte neki az sms -eket. Kár hogy nem a Teca nyerte, de most már mindegy, innentől már csak felfele törhet. A lényeg, hogy valakiknek tetszett amit csinált, valakinek nagyon, s valaki rühellte. Ez mindig is így volt, és így is lesz. Azért mindenkitől szép volt, mindenki már nyert, ahogy Gomes is mondta. :)
Én mikor beválasztották, már akkor tudtam, hogy megfogja kapni: "Csak mert vak...".
Szerintem eleve az idei CSISZ elég gyenge volt és itt Teca nem lógott ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!