Szerintetek, ha a fináléban VV Éva és VV Alekosz sms-ik megoszlanak, akkor a tükörremaszturbálás hazai bajnokának azaz VV Jerzy-nek nagyobb esélye van a győzelemre?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 21:57
1/7 kokakólalájt válasza:
Mindhármójuknak van esélye. Nekem igazából mindegy is ki nyer. Alekosz előtt sikeres jövő áll nyeremény nélkül is. Jerzy vagy Éva pedig nyugisan eléldegélnek belőle.
2/7 anonim válasza:
Csakis Alek nyerheti meg a végén.
Hajrá Alek!!
3/7 gfero válasza:
szerintem nem oszlik ez sehány fele az Alekosz drukker csakis rá szavaz és az Éva drukkerek úgy se szavaztak volna át
4/7 anonim válasza:
Igen nagyobb esélye van most jerzynek mintha Aniko ment volna vissza.ne csak a azt nezzük ki kit szeret,azt is nézni kell mekkora az ellentábor,Aleknak és Évanak igy közösen elég nagy van,akik remélhetőleg Jerzyre szavaz.
5/7 anonim válasza:
remélem nem, de az előttem szóló véleményével egyetértek
6/7 anonim válasza:
JERRZYNEK van a legnagyobb esélye. Meglátjátok.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez akár egy sima győzelem is lehet Jerzynek. Ő egy amolyan Szabolcs-Milo szerű pozitív karakter. Alekoszt és Évát pedig a nézők fele szívből gyűlöli. Úgyhogy hiába lájkolják őket többen a facebookon, az ellentáboruk túl nagy. Király L. Norbi, és Szíj Melinda is így vesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!