Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megoszlanak a vélemények!...

Megoszlanak a vélemények! Szerintetek hogy van ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek lehet menni moziba? Strandra?

16hkm

2011. aug. 23. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Strandra én tuti nem mennék, max. ha a vízbe nem mész be. Csúnya dolgokat lehet ott összeszedni.

Moziban én még a 34. héten is voltam. Eleinte kicsit fészkelődött a baba, de aztán beletörődött, lapított egész végig. :)

2011. aug. 23. 09:42
 2/12 anonim ***** válasza:

ahogy érzed

szerintem simán mehetsz úszni és moziba is

bár nekem téliek a gyerekeim ameddig lehetett mentem úszni strandra velük míg pocakban voltak

moziban 39 hetesen is voltam már az sem gáz .-)))

2011. aug. 23. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:
A férjem nagy starndolós. Nem mondhattam neki, hogy ő azért ne szórakozzon mert én félek. Így elmentem vele. Volt olyan is, hogy fürödtem. Mondjuk nagy pocakosan már nem szívesen vetkőztem azért le. Moziba pedig addig jártunk, amíg bírtam. nem nagyon foglalkoztam a lehet vagy nem lehet kérdéssel. Ami jól esett azt lehetnek vettem.
2011. aug. 23. 09:47
 4/12 anonim ***** válasza:

A válaszok szerintem továbbra is meg fognak oszlani, és hadd mondjam el, ha a gyerek megszületik, nem lesz a nevelésében egyetlen olyan pont sem amiben mindenki egyetért majd :)))

A terhesség és gyereknevelés ugyanis olyan üzem, amiben nincs két ember aki mindenben egyetért. Leírom, hogy én nem mennék vízbe a fertőzés miatt és nem mennék moziba mert egyrészt nekem 10 percenként pisilni kellett, fájt a derekam és féltettem a magzat nyugalmát az ordító dolby surround-tól, de ez én vagyok, ettől még tömegesen látok a strandon kismamákat, meg a moziban is.

Készülj fel valóban arra, hogy a babád születésétől minden egyes dologra az összes ismerősödtől eltérő (legtöbbször kéretlen) tanácsot fogsz kapni :)

2011. aug. 23. 09:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem a strandot nem kultiválja a dokim. Ha már fürdés, akkor inkább természetes víz. Mondjuk nekem könnyű dolgom van, mert van egy elég nagy medencénk otthon, én abban csobbanok!:)

Mozit igaz nem kérdeztem, de szerintem lehet menni. Nem hinném,hogy annyira hangosan szűrődik be a hang, hogy zavarja a picit!

2011. aug. 23. 10:06
 6/12 sumergo ***** válasza:
0%

Egyik helyre sem megyek. Strandra a fertőzésveszély miatt nem, lehet elítélni ezért, de nekem az 1 százalék esély a fertőzésre is sok!

Moziba pedig azért nem, hogy egészséges hallószervvel szülessen a gyermekem, valamint azért sem, mert a nyugalmát is zavarja ( bizonyítottan emeli a pulzusát, nyugtalanná teszi, stresszeli a hangos zaj, hirtelen hangeffektek.) Ha mindenképp mozizni akarsz, akkor még inkább most mehetsz, legkésőbb a 20. hétig, mert még nem nagyon hall, és a fülében a hangokat érzékelő csapok és pálcikák még nincsenek kifejlődve, így talán kevesebbet árthat!

29+1 hkm

2011. aug. 23. 10:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Én veszélyeztetett terhesként is bementem a Balatonba most nyáron, igaz csak addig, amíg nem ért bele az alfelem a vízbe és locsolgattam magam. A bikini alsó vizes lett, de a parton csere, és minden rendben volt.

Még megyünk egyszer idén és most is így lesz.

2011. aug. 23. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

"és a fülében a hangokat érzékelő csapok és pálcikák még nincsenek kifejlődve"

Nem tudom, hogy ezt véletlenül sikertült-e így... de ha ilyesmiben ír valaki már bocsánat, de hülyeséget (és direkt), akkor hogy lehet hinni a válaszának?

2011. aug. 23. 11:13
 9/12 anonim ***** válasza:
10:08-as válaszolóval tökéletesen egyetértek! Kibírom ezt a nyarat strand nélkül, amit meg moziban leadnak megnézem itthon a számítógépen inkább. Ha már arra a zenére, amit hallgatni szoktunk elkezd mocorogni, akkor szerintem eléggé megijedne a hangos mozitól.
2011. aug. 23. 11:14
 10/12 sumergo ***** válasza:

Nem tudom, hogy ezt véletlenül sikertült-e így... de ha ilyesmiben ír valaki már bocsánat, de hülyeséget (és direkt), akkor hogy lehet hinni a válaszának?

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:13

Szóval mi ezekkel a problémád????

2011. aug. 23. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!