Megoszlanak a vélemények! Szerintetek hogy van ez?
Szerintetek lehet menni moziba? Strandra?
16hkm
Strandra én tuti nem mennék, max. ha a vízbe nem mész be. Csúnya dolgokat lehet ott összeszedni.
Moziban én még a 34. héten is voltam. Eleinte kicsit fészkelődött a baba, de aztán beletörődött, lapított egész végig. :)
ahogy érzed
szerintem simán mehetsz úszni és moziba is
bár nekem téliek a gyerekeim ameddig lehetett mentem úszni strandra velük míg pocakban voltak
moziban 39 hetesen is voltam már az sem gáz .-)))
A válaszok szerintem továbbra is meg fognak oszlani, és hadd mondjam el, ha a gyerek megszületik, nem lesz a nevelésében egyetlen olyan pont sem amiben mindenki egyetért majd :)))
A terhesség és gyereknevelés ugyanis olyan üzem, amiben nincs két ember aki mindenben egyetért. Leírom, hogy én nem mennék vízbe a fertőzés miatt és nem mennék moziba mert egyrészt nekem 10 percenként pisilni kellett, fájt a derekam és féltettem a magzat nyugalmát az ordító dolby surround-tól, de ez én vagyok, ettől még tömegesen látok a strandon kismamákat, meg a moziban is.
Készülj fel valóban arra, hogy a babád születésétől minden egyes dologra az összes ismerősödtől eltérő (legtöbbször kéretlen) tanácsot fogsz kapni :)
Nekem a strandot nem kultiválja a dokim. Ha már fürdés, akkor inkább természetes víz. Mondjuk nekem könnyű dolgom van, mert van egy elég nagy medencénk otthon, én abban csobbanok!:)
Mozit igaz nem kérdeztem, de szerintem lehet menni. Nem hinném,hogy annyira hangosan szűrődik be a hang, hogy zavarja a picit!
Egyik helyre sem megyek. Strandra a fertőzésveszély miatt nem, lehet elítélni ezért, de nekem az 1 százalék esély a fertőzésre is sok!
Moziba pedig azért nem, hogy egészséges hallószervvel szülessen a gyermekem, valamint azért sem, mert a nyugalmát is zavarja ( bizonyítottan emeli a pulzusát, nyugtalanná teszi, stresszeli a hangos zaj, hirtelen hangeffektek.) Ha mindenképp mozizni akarsz, akkor még inkább most mehetsz, legkésőbb a 20. hétig, mert még nem nagyon hall, és a fülében a hangokat érzékelő csapok és pálcikák még nincsenek kifejlődve, így talán kevesebbet árthat!
29+1 hkm
Én veszélyeztetett terhesként is bementem a Balatonba most nyáron, igaz csak addig, amíg nem ért bele az alfelem a vízbe és locsolgattam magam. A bikini alsó vizes lett, de a parton csere, és minden rendben volt.
Még megyünk egyszer idén és most is így lesz.
"és a fülében a hangokat érzékelő csapok és pálcikák még nincsenek kifejlődve"
Nem tudom, hogy ezt véletlenül sikertült-e így... de ha ilyesmiben ír valaki már bocsánat, de hülyeséget (és direkt), akkor hogy lehet hinni a válaszának?
Nem tudom, hogy ezt véletlenül sikertült-e így... de ha ilyesmiben ír valaki már bocsánat, de hülyeséget (és direkt), akkor hogy lehet hinni a válaszának?
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:13
Szóval mi ezekkel a problémád????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!