Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tüszőrepedést követő 9....

A tüszőrepedést követő 9. napon 1-2 tizedet esett a hőm beágyazódás idején, megoszlanak itt a vélemények, mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
Olvastam itt luteális szakasz ösztrogén hullámjáról, hogy nem lehet beágyazódás a leesés, sőt az is lehet...
2009. máj. 29. 07:15
 1/1 anonim ***** válasza:
75%
szerintem annyi tapasztalatot nem fogsz itt olvasni, ami elég egy reprezentatív mintához... azaz annyi kiderülhet, hogy van mind a két esetre példa, de ez még nem fogja megmondani, hogy nálad mi a helyzet. nekem még nem jött össze a baba, de nem is volt hőmérséklet leesésem. ha most vagy a 9. napon, akkor már csak egy hét, kitartás! nekem ma jött meg (44 nap után), tehát legkorábban egy hónap múlva kezdhetnék megint reménykedni... de most elhatároztam, hogy nem fogok.
2009. máj. 29. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!