A tüszőrepedést követő 9. napon 1-2 tizedet esett a hőm beágyazódás idején, megoszlanak itt a vélemények, mi a tapasztalat?
Figyelt kérdés
Olvastam itt luteális szakasz ösztrogén hullámjáról, hogy nem lehet beágyazódás a leesés, sőt az is lehet...2009. máj. 29. 07:15
1/1 anonim válasza:
szerintem annyi tapasztalatot nem fogsz itt olvasni, ami elég egy reprezentatív mintához... azaz annyi kiderülhet, hogy van mind a két esetre példa, de ez még nem fogja megmondani, hogy nálad mi a helyzet. nekem még nem jött össze a baba, de nem is volt hőmérséklet leesésem. ha most vagy a 9. napon, akkor már csak egy hét, kitartás! nekem ma jött meg (44 nap után), tehát legkorábban egy hónap múlva kezdhetnék megint reménykedni... de most elhatároztam, hogy nem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!