Nem unjátok még az rtl húzásait?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy én nem hiszem el, hogy a párbaj folyamán háromszor is egyforma szavaztok érkeztek a lányokra, és 50-50 % volt. Azért mutatják csak így, hogy a nézők még több pénzt "ajándékozzanak" nekik abban a reményben, hogy a kedvencük megy vissza. Mivel ilyen állásnál mind a két tábor nyomja ezerrel a lóvét. A Béci-Jerzy párbajnál is ez gondoltam, hogy azért hozzák ilyen szorosba, hogy nyomják az sms-t, meg az ÉVa- Gigi párbajon is.
Nem azt mondom, hogy csalással megy vissza bárki is. Hanem azt, hogy mondjuk végig ÉVa vezet nagyobb %-al, csak az izgalom és a lóvé kedvéért mutatják azt, hogy egálban vannak.
Szerinted?
2011. máj. 1. 22:50
12/12 anonim válasza:
Nem az volt a bajom, hogy eltért a véleményed, hanem hogy azt olyan szinten közölted, mintha azok tények lennének, és valamiféle bizonyítékok, és igazából semmi átgondolás nem láttam benne. Azért írtam, hogy kicsit gondolkozhatnál. Pl. a Lacis dolognál, ahol igazából pont így járt rosszul az RTL, mert elvesztett egy párbajbevételt, hülyék lettek volna ezt szándékosan így alakítani. Engem nem zavar a nézeteltérés, mert az lehet építő jellegű is, pl. olyasmire világít rá, amit mondjuk én nem vettem észre, vagy fordítva, elgondolkodtat, de az ilyen mindenbe belekötök, mindenbe csalást látok, és mellé még logikátlan érveléseket tényleg nem szeretem. Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!