Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem unjátok még az rtl húzásait?

Nem unjátok még az rtl húzásait?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy én nem hiszem el, hogy a párbaj folyamán háromszor is egyforma szavaztok érkeztek a lányokra, és 50-50 % volt. Azért mutatják csak így, hogy a nézők még több pénzt "ajándékozzanak" nekik abban a reményben, hogy a kedvencük megy vissza. Mivel ilyen állásnál mind a két tábor nyomja ezerrel a lóvét. A Béci-Jerzy párbajnál is ez gondoltam, hogy azért hozzák ilyen szorosba, hogy nyomják az sms-t, meg az ÉVa- Gigi párbajon is.

Nem azt mondom, hogy csalással megy vissza bárki is. Hanem azt, hogy mondjuk végig ÉVa vezet nagyobb %-al, csak az izgalom és a lóvé kedvéért mutatják azt, hogy egálban vannak.

Szerinted?

2011. máj. 1. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Van benne valami, mert biztos többen szavaznak, mióta mutatjájk az állást. Viszont azt nem hiszem, hogy azért mutattak 50-50-et, mert szerintem 51-49-nél is ugyanúy szavazaott volna mindkét tábor, mint egélnál, hisz az nem nagy előny, könnyen behozható, és ezt tanusítják is az előző párbajok.
2011. máj. 1. 22:53
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen igazad van, de nekem az is megfordult a fejemben, hogy pl. az Éva- Gigi sem volt ilyen 1-2%-os, csak így a végére mutatnak ilyen eredményeket. Minden esetre én biztos nem adok a csatornának egy fillért sem.

Köszi a választ.

2011. máj. 1. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg ez a kép-megfordítós cirkusz volt csalás.
2011. máj. 2. 00:43
 4/12 anonim ***** válasza:
49%

Bár hogy is tagadja az RTL az eleje óta végig csalja az egész műsort!

Elég ha csak megnézzük azt, hogy Alekoszt már az eleje óta nyomatják! Amikor bent volt még Olivér csak őket mutatták, meg még állítólag, nem is tud róla hogy lesz egy párkereső műsora de már meg van a pontos időpont mikor kezdődik!Hogyan ha még nem is egyezett bele? nem csinálhatnák.

Ezzel is reklámozzák Alekot. Ez így vajon egyenlő esély mindenkinek?

Meg hogy van az, hogy Laci kieset és még sem változott meg a végének az időpontja? Csak nem volt ez is megrendezve?

Meg milyen már az, hogy eddig senkinél nem fordítgatták meg az eredményeket és pont most igen! Miért, hogy a kis Alekosznak vissza menjen a barátja!

Az egész egy nagy kamu!

Emberek ne küldjetek szavazatokat így is úgyis Alekosz fogja megnyerni mert, a Magyaroknak az alkoholista szar keverők az őszinte emberek ők a szuperek!!!!!! Éjen alekosz remélem egyszer a konnektort is meg fogja du.ni!

2011. máj. 2. 07:33
 5/12 alkesz éva ***** válasza:
44%

07:33

A számból vetted ki a szót.

2011. máj. 2. 08:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így van kedves kérdező, ez teljesen nyilván való, hogy a tv egyetlen célja az, hogy megtalálja a módját annak, miként lehet a lehető legtöbbet akasztani egy ilyen párbajból. Ha nem csak a pénzre hajtanának, akkor nem mutogatnák meg többször is, ráadásul képekkel, a szavazás állását.
2011. máj. 2. 08:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező van valami abban, amit írsz!

Viszont egy valamit nem értek! Mi ez a képmegforgatós cirkusz? Ugyan mégis miért mutogatnak fantomképeket? Valószínűleg azért, hogy ne tudd, hogy melyik alatt ki van!

És igen előfordul, hogy megcserélik őket, de ezt ne úgy értsd, hogy Anikónak volt több szavazata, és Éva képét tették alá! (Hát ez most nem lett valami értelmes, de talán nagyjából érthető)

2011. máj. 2. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

"Bár hogy is tagadja az RTL az eleje óta végig csalja az egész műsort!

Elég ha csak megnézzük azt, hogy Alekoszt már az eleje óta nyomatják! Amikor bent volt még Olivér csak őket mutatták, meg még állítólag, nem is tud róla hogy lesz egy párkereső műsora de már meg van a pontos időpont mikor kezdődik!Hogyan ha még nem is egyezett bele? nem csinálhatnák. "

Attól, hogy a csatorna őket nyomatta, az még ne csalás, és nem igazolja, hogy kamu a műsor. Csak a szerkesztők őket tartották érdekesnek. Alekosz műsoráról meg annyit, hogy bár nem tud róla, de te el tudod képzelni, hogy ezt visszautasítja? Mikor minden gondolata a nők és a szex körül forog, és most több nő is neki teszi a szépet, kényezteti, stb, és még pénzt is kap érte? Egyébként azt még mondták az elején, hogyha Alek nem vállalja a műsort, akkor természetesen el fog maradni, de valljuk be, erre baromira semmi esély nincs. Jobban fog örülni neki, mintha esetleg ő nyerné a VV-t.

"Ezzel is reklámozzák Alekot. Ez így vajon egyenlő esély mindenkinek? "

Ez igazából fordítva is elsülhet, mert sokan gondolkoznak úgy, hogy minek neki a nyeremény, lesz műsora amin kaszálhat.

"Meg hogy van az, hogy Laci kieset és még sem változott meg a végének az időpontja? Csak nem volt ez is megrendezve? "

Ebben már megint mi lett volna megrendezés? Gondolkozzál már legalább alap szinten! A csatornának a párbajokból van pénze, de Laci távozásával elestek egy párbajtól, és annak bevételétől. Abszolút nem jött jól ki nekik, de megoldották, hogy ne kelljen változtatni a finálé időpontján. Valószínű, hogy az utolsó 2 párbaj között már csak 1 hét telt volna el, mert ugye kevesebb emberből kevesebb műsor van, vagy valamiféle képpen biztos besűrítették volna a végét. Így meg maradt a 2 hét különbség, plusz 1 hét a fináléig, és mászkáltak be volt villalakók, meg celebek 1-1 napra.

"Meg milyen már az, hogy eddig senkinél nem fordítgatták meg az eredményeket és pont most igen! Miért, hogy a kis Alekosznak vissza menjen a barátja! "

Igen, eddig valóban nem változtatták meg a poziciókat, csakhogy eddig a studióban nem is mutatták meg a fényképeket! Most pedig igen, maguk a versenyzők is láthatták, hogy melyik oldalon vannak. Ráadásul akkor pont egál volt az állás. Nem tudom, de mikor előttük is felfedték a képeket, már akkor tudtam, hogy az eredményhírdetésnél tuti fordítva lesznek, mert így van benne izgalom. Számomra ez tök evidens volt. Ha a csatorna keze van abban, hogy Éva jutott vissza, akkor egyszerüen a %-ok megcserélésével is megtehették volna, és azzal sokkal kevésbé terelik arra a gyanut, hogy bunda lenne, mint így.

Szóval amiket összeírkáltál az egy nagy baromság volt. Én nem zárkózom el attól, hogy esetleg csalnak, csak egyszer látnék/hallanék olyan dolgot, ami tényleg bizonyíték értékü, és elgondolkodtató. Ezek gyenge érvek nevetségesek.

Persze ettől függetlenül az RTL klubnak marha jó üzlet az, hogy képet is mutatnak, mert azóta sokkal szorosabbak a párbajok, sokkal többet szavaznak, mint korábban, akkor szinte nem is nagyon változott az arány a műsor elejéhez képest. De hát ezért csinálták ezt az egész VV mizériát.

2011. máj. 2. 10:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod, hogy ha Alek megnyeri a fődíjat, akkor is bevállalná a műsort...?

Azt mondjuk, hogy természetesen igen, hiszen nők meg blabla...csak valamit ne felejtsünk el: Alekoszról beszélünk, aki kicsit más bolygón jár mint a többség, így ami számunkra természetes igen, nála nem biztos...

2011. máj. 2. 11:44
 10/12 anonim ***** válasza:
48%

Én vagyok a

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 07:33 válasz adó!

Kedves utolsó válaszoló!

Valóban igazat írtál, és inkább indulatból írtam a válaszom,és így a te válaszod olvasván tényleg nem bizonyíték értékű éveket írtam!

De azért azt egy kicsit erősnek éreztem, hogy " Gondolkozzál már legalább alap szinten" beszólásokat bele kellett szúrni a válaszaidba!

Annyira örülnék már végre ha azért mert valakinek nem egyezik a véleménye a tiedtől, nem szólnád le a másikat! Nálam ez alap hogy a másik válaszát nem szoktam rosszalló megjegyzésekkel ellátni, mert én úgy gondolom mindenkinek meg lehet a saját véleménye, gondolat menete, elképzelése és kivagyok én hogy ezt bármivel is le húzzam!

Szép napot mindenkinek!

2011. máj. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!