Nem unjátok még ezt a rengeteg krimit, ami manapság megy a tévében?
Figyelt kérdés
Most már nagyon elegem van a krimikből, az utóbbi időkben nagyon "elszaporodtak". A tv2-n és az Rtl-en hétfőn és pénteken krimi ezerrel, a többi napokra meg benyomnak valami rongyosra játszott filmet. Az ilyen valóvilág hülyeségekről meg ne is beszéljünk. A jobb sorozatokat meg olyan későre teszik, hogy aki korán kell, nem tudja őket megnézni.
Nektek mi a véleményetek?
2011. jan. 18. 17:58
1/4 anonim válasza:
Az ilyesmik miatt szoktam le a tévéről.
Én szeretem a krimiket, ezekből egyet-egyet meg tudok nézni, de inkább letöltöm a netről az évadot, és akkor nézem, amikor akarom, úgy, ahogy tetszik.
Ez érvényes egyéb filmekre is: valakitől kölcsönkérem, cserélgetünk, megnézem. Kevés műsor van, amiért bekapcsolom a tévét, inkább DVD-zek.
3/4 A kérdező kommentje:
És ha betennének valami más műfajú sorozatot, és mondjuk csak egy héten egyszer lennének krimik, akkor néznétek tv-t? Mondjuk, ha minden nap más műfajú sorozat lenne?
2011. jan. 19. 15:40
4/4 anonim válasza:
én csípem a való világot, amúhy meg ha nem tetszik nem kell tv-t nézni, sőt tök jó filmeket lehet letölteni ingyéééé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!