Csillag születik mai adásában miért "gomes" (identitászavaros bohóc) jutott tovább?
Én továbbra sem értem, hogy mi az összefüggés az anyák napja előtt egy nappali időpont és a műsorban való szereplés között.
Szinte mindenkinek vannak olyan családtagjai, akik már meghaltak és a hozzájuk kapcsolódó dátum előtt egy nappal, legyen az anyák napja előtt, születésnap előtt, névnap előtt, stb., ugyanúgy teszik a dolgukat, mint mindenki más. Ugyanúgy dolgoznak, ugyanúgy témázárót írnak az iskolában, stb. Ebben szerintem nincs semmi csodálatra méltó dolog. Ez a természetes, ez az élet rendje.
Egy tehetségkutató műsornak a tehetséget kellene kutatnia. Csak emiatt nem értem mért tehetségesebb valaki. Hiszen itt is folyton ezzel az anyák napja szöveggel jönnek.
Egyébként múlt héten a változatosságot hiányoltam. Hát most annyiban megvolt, hogy nem fehérre volt festve a feje, hanem kékre és nem bohócruhában volt.
De a produkció engem továbbra sem nyűgözött le. Remélem annak ellenére, hogy a zsűri mindig el van ájulva tőle, hamar ki fog esni!
Tudom, ez nem reprezentatív felmérés, de ha csak itt az oldalon olvassuk róla a véleményeket, akkor ebben nem vagyok olyan biztos.
Szerencsére nem csak a négyszemélyes zsűrin múlik a dolog. Elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!