Csillag születik mai adásában miért "gomes"
(identitászavaros bohóc) jutott tovább?
szerintem is jobbak voltak...
2011. ápr. 30. 23:19
identitászavaros bohóc ? xDD jól van te is sokat értesz az emberekhez
2011. ápr. 30. 23:19
Nekem nagyon nemszimpatikus. Meg szerintem lezbikus is, vagyis én azt látom rajta. Én Erős Dávidnak adtam volna még esélyt, ha még szar is volt :D
2011. ápr. 30. 23:20
4/34 A kérdező kommentje:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:19
Egy tehetségkutató műsor ne arról szóljon már, hogy aki a legnagyobb nyomorból jött (és tehetségtelen abban, amit éppen csinál) az méltányosságból jusson tovább!
Az életben sem lehet méltányosságra hivatkozni!
Nekem nem hogy felemelő nem volt egyik produkciója sem de még jobban elrontotta a kedvem. Miért kell a megtört, keserű bohócot alakítani folyton?!
5/34 anonim válasza:
Az nő?????? Én eddig azt hittem h férfi :D
2011. ápr. 30. 23:28
azért azt ne mondd már hogy tehetségtelen , nagyon jól csinálja amit csinál , az már más kérdés hogy vidám vagy nem , de tehetséges
az meg hogy ki honnan jött nekem aztán mindegy, de észrevehetsz egy sablont hogy nagyon sok komoly művész a semmiből jött , és ez nem véletlen
2011. ápr. 30. 23:32
mit akartok ő a legtehetségesebb. az ő továbbjutása nem kérdéses, inkább Timikéé..helyette kellett volna Csabinak továbbjutni. és nem identitászavaros, kijelentette hogy nő. az hogy kifesti az arcát(mert a műfajának ez a lényege) és hogy rövid a haja, meg fiusan öltözködik nem jelent semmit. nem ezen múlik hogy ki a jó. ja és aztmondtátok ne az kapjon esélyt aki a nyomorból jött.. hát akkor ki?? mert akinek a pics.ja alá van tolva minden egész életébe annak ku.ára nem kell a 12 milla meg a kocsi!!
2011. ápr. 30. 23:32
Csabinak?????????????? Nem gondolod komolyan? Ez a csillagszületik akkora szar. Olyanok jutnak be nagyrészt, akit megsajnál a közönség: mert vak, mert nyomorból jött, mert árva.... Nekem ez a gomes katasztrófa volt, és rosszul vagyok, ha ilyeneket kell néznem. Ezért nem is fogom nézni a CSSZ-t.
2011. ápr. 30. 23:34
9/34 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt sokan nem látják a lényeget.
Nem kell az ember szavát kiforgatni.
Amúgy meg ízlések és pofonok...
Ha te mondod h ízlések és pofonok, akkor miért tetted fel ezt a kérdést? Saját magadnak mondasz ellent. :)
2011. ápr. 30. 23:44
Kapcsolódó kérdések: