Csillag születik mai adásában miért "gomes" (identitászavaros bohóc) jutott tovább?
:)
Kéne indítanod egy kötözködős topikot.
Sok sikert hozzá!
Tudod, kíváncsi voltam, hogy vajon más is észrevette-e, hogy olyasvalaki jutott tovább, aki SZERINTEM nem érdemelte meg.
Egyébként tudod melyik oldalon vagy?
Segítek. A gyakori kérdéseken.
A gyengébbek kedvéért.. itt azt kérdezhetsz meg, amit akarsz, amire kíváncsi vagy.
Nem szeretem mikor ilyen besavanyodott, kiforgatós, rosszindulatúakkal keveredek össze.
Mondd el a véleményed te is a témában, aztán állj tovább, pláne ha nem értesz egyet az itt lévőkkel.
Mondjuk ehhez is kell egy bizonyos értelmi szint.
Remélem érthető voltam. :):):)
Timivel mi a baj? Szerintem nagyon szép hangja van.
Én Gomes helyett a házaspárt juttattam volna tovább.
Csabi pedig egy vicc volt ezzel a produkcióval szerintem. De bíztam benne, hogy a tinik nem fogják nyomni rá az sms-t, mert nagyon népszerű lett a mizuval.
Teca szerintem is ügyes volt. Van érzéke a zenéhez.
De ez a Csabi... Nem kommentálnám.
"Csabi pedig egy vicc volt ezzel a produkcióval szerintem. De bíztam benne, hogy a tinik nem fogják nyomni rá az sms-t, mert nagyon népszerű lett a mizuval."
Csabi hogy jön össze a MIZU-val?? Te kevered a szezont a fazonnal...
Ez jó kérdés, én is feltettem már hasonlót. Mert a zsűri valamilyen oknál fogva nagyon fölnyomta. Mert bőgött egy sort, vagy ki tudja...
Mindenesetre voltak nála sokkal jobb produkciók, ez kétségtelen, amik meg nem jutottak tovább.
annyira sztároljátok a házaspárt..de mire?? nem csináltak semmit csak végig a ruhásat. akkor menjenek bűvésznek ne táncosnak..pff
és csabi a raper erős dávid-mizu. a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!