Csillag születik mai adásában miért "gomes" (identitászavaros bohóc) jutott tovább?
Jaj istenem véletlenül összekevertem a neveket, elég ha egy ember említi meg, nem kell mindenkinek. Nem lehet, hogy ez azért van mert mind a kettő olyan sz.ar volt, hogy még a nevüket se jegyzi meg minden ember az arcukkal párosítva?
Mert szerintem de.
Szóval én a mizu gyerekre gondoltam, de ha már szóba került az intézetes srác, hát ő se volt nagy szám. Mára el is felejtettem, hogy volt egy rap produkció is.
Nekem sem tetszett az a fehérfejű.
Erős Dávid sokkal jobb volt. Legalábbis nekem jobban tetszett. :)
Szerintem is tehetséges, csak a legutóbbi produkciójánál nagyon rossz volt a dalválasztás, az előadással nem volt gond.
De úgy érzem fogunk még vele találkozni. :)
Ne haragudjatok de annak ay Eros Davidnak semmi tehetsege,legalabbis a zenehez.....Gomes-zel ellentetben!
Nekem o az egyik kedvencem mert nagyonis tehetseges.Most attol h vlk jol nez ki vagy sem,nem attol lesz tehetseges...
O jobban megerdemelte a tovabbjutast mint az a Timi...
Persze en is sajnaltam a hazaspart,mert ok se semmik...de csak 4nek volt helye a tovabbjutasban...
Ez van!!!!
Hajra Gomes:P
Nekem nem tetszik az a bohóc. Besírta magát a "négybe".
De lehet, hogy ő nyeri meg. Eddig mindig bőgősök nyertek. Tabáninak és Utasinak is folytak már a könnyei színpadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!