Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csillag születik mai adásában...

Csillag születik mai adásában miért "gomes" (identitászavaros bohóc) jutott tovább?

Figyelt kérdés
Szerintem sokkal szórakoztatóbbak voltak az "átöltözős" produkcióval a fiatal házaspár.
2011. ápr. 30. 23:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Jaj istenem véletlenül összekevertem a neveket, elég ha egy ember említi meg, nem kell mindenkinek. Nem lehet, hogy ez azért van mert mind a kettő olyan sz.ar volt, hogy még a nevüket se jegyzi meg minden ember az arcukkal párosítva?

Mert szerintem de.

Szóval én a mizu gyerekre gondoltam, de ha már szóba került az intézetes srác, hát ő se volt nagy szám. Mára el is felejtettem, hogy volt egy rap produkció is.

2011. máj. 1. 14:46
 22/34 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy nem véletlen...
2011. máj. 1. 21:01
 23/34 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszett az a fehérfejű.

Erős Dávid sokkal jobb volt. Legalábbis nekem jobban tetszett. :)

2011. máj. 1. 21:37
 24/34 A kérdező kommentje:

Szerintem is tehetséges, csak a legutóbbi produkciójánál nagyon rossz volt a dalválasztás, az előadással nem volt gond.

De úgy érzem fogunk még vele találkozni. :)

2011. máj. 1. 21:54
 25/34 anonim ***** válasza:
Nekem az Erős Dávid sem tetszett. (Bár a fehér fejűnél nézhetőbb volt.) Nem csak a dalválasztás miatt, hanem mert első alakalommal olyan beképzelt volt. Most meg látszott rajta, hogy nem volt a topon ezért nem volt olyan nagy az arca, alaposan behúzta a fülét, farkát. Nem szeretem, akik ennyire megjátsszák magukat.
2011. máj. 2. 08:20
 26/34 anonim válasza:

Ne haragudjatok de annak ay Eros Davidnak semmi tehetsege,legalabbis a zenehez.....Gomes-zel ellentetben!

Nekem o az egyik kedvencem mert nagyonis tehetseges.Most attol h vlk jol nez ki vagy sem,nem attol lesz tehetseges...

O jobban megerdemelte a tovabbjutast mint az a Timi...

Persze en is sajnaltam a hazaspart,mert ok se semmik...de csak 4nek volt helye a tovabbjutasban...

Ez van!!!!

Hajra Gomes:P

2011. máj. 4. 17:41
 27/34 anonim ***** válasza:
Szerintem összességében a Timi sokkal jobb volt a fehérfejűnél. Ami tényleg furcsa volt legutóbb, hogy szakaszosan hol ordított, hol meg csak sutyorgott éneklés közben.
2011. máj. 4. 18:17
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem tetszik az a bohóc. Besírta magát a "négybe".

De lehet, hogy ő nyeri meg. Eddig mindig bőgősök nyertek. Tabáninak és Utasinak is folytak már a könnyei színpadon.

2011. máj. 4. 21:42
 29/34 anonim ***** válasza:
35%
Lehet, nektek meg a húgy folyna a gatyátokban, ha ki kéne állni ennyi ember elé, főleg úgy, hogy anyátok meghalt és anyák napja előtt 1 nappal vagytok. De nem gáz tényleg. Gomes igazi művész, aki a táncot önkifejezésre használja. Irigyelhetitek a szegényes lelkivilágotok miatt.
2011. máj. 7. 22:41
 30/34 A kérdező kommentje:
Ez igen!
2011. máj. 7. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!