Csak szerintem undorito Alekosz viselkedése?
Rengeteg dolog miatt lehet hibáztatni, fikázni Évát, adott rá okot eleget. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ez most sok volt, ahogy Alekosz beszélt vele. Még akkor is, ha valahol az igazságot mondta ki (alkohollal kapcsolatban).
Láttam már egy ideje Alekoszon, hogy már ő is egyre nehezebben viseli Évát, de lehetne ennél elegánsabban is intézni a kényes ügyeket.
Mondom ezt úgy, hogy alapvetően rühellem Évát, ha vele kéne élnem, lehet sokszor nehezen álltam volna meg, hogy lekeverjek neki párat, de akkor is...
napraforgó anikó az undorító,direkt ugrasztotta össze Aleket és Évát,mint,ahogy annak idején Szandit és Évát.Viszont most ez nem jött össze neki!:D
NEHOGY A FRIGID K.RVA LEGYEN AZ!ÉVA A LEGJOBB!
HAJRÁ ALEK ÉS ÉVA!A FANJAIK MOST ELÉGTÉTELT VESZNEK ANIKÓN,AMIÉRT DIREKT ÖSSZEUGRASZTOTTA ŐKET!
GYOMÍRTÁS INDULHAT!1799-ÉVA
Ne próbáld már ilyen szánalmas módon még a tegnapi cirkuszt is Anikóra kenni. Ő izélgeti állandóan azt a szerencsétlen idegroncs nőt? Nem ő itta meg Alkesz piáját sem, ami miatt kirobbant a balhé. A két alkesz egy korty piáért is ölni tudna. Úgy látszik, nem kaptak eleget a kihívás napjára, nehogy bekómáljanak estére.
Ez a gusztustalan alak annyira visszataszító, hogy ép elméjű és lelkületű ember el sem tudja képzelni, hogy léteznek olyanok, akiknek szimpatikus ez az önző, csak is saját magát imádó, folyton okoskodó, de valójában nagyon buta ember. Olyan nyilvánvaló, hogy egyedül csak érdekből próbál barátkozni emberekkel, ez senkit nem szeret, talán még a saját anyját sem, akit soha említésre sem méltatott az öt hónap alatt, látni sem kíván senkit a családjából sem. Eldöglene élete végéig ebben a villában tétlenül, ha akad mellette mindig legalább egy hülye, aki végig hallgatja sületlen dumáját, amit tovább közvetítenek a rajongóinak. Éppen ez hiányzott neki a tegnapi összefoglalóban is, hogy a kis pulikutyája Éva, néha magára hagyta és Anikóval beszélgetett, nem pedig az ő magasröptű filozofikus dumájának közvetítésében segédkezett.
Alekosz viselkedése mindig is undorító volt. Ez egy gusztustalan, önelégült, pojáca. Most, a végjátékban már kivehető (számomra), hogy egy szigorúan megírt forgatókönyv szerint adja "Önmagát". Az elején még mosolyogtam rajta, mert az idióta viselkedése feldobta a villa hangulatát, de az állandó, betanult körmondatai a végére már nagyon idegesítőek. Az igazi Alekosz a Gór-Nagy Mária délelőttjén mutatkozott meg igazán, mert a stop játékban, ahol rögtönözni (igazi hétköznapi nyelven) kellett volna beszélnie, már nem vett részt. Nem érti az egyszerű, másoknak természetes kifejezéseket, csak a betanult szöveget nyomja. Én az Éva helyében már többször is megütöttem volna a sok bántó/sértő megjegyzéséért. Persze a villában nem lehet verekedni, ezért olyan magabiztos ez a hernyó. Már pontosan tudja, hogy ő nem nyerhet, mert az eddigi "teljesítménye" alapján megnyerte a további léhűtő benti létet. ALEKOSZ FELESÉGET KERES??!!
Ő az igazi nyerő, mert munka nélkül zabálhat, piálhat ingyen még további hónapokon keresztül, dolgozni meg egy napot sem kell ezért. Ocsmányan viselkedik, én undorodom az ilyen emberektől. Férfinak sem nevezhető, de biztosan jelentkeznek olyan nők az új műsorába, akikkel ugyanezt megteheti. Gratulálok RTL! Legyen Alekosz a példakép a mai fiatalok számára:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!