Csak szerintem undorito Alekosz viselkedése?
Undorító ember az a 8 osztályos paraszt bunkó Alekosz. Hogy viselkedhet valaki így egy nővel, vagy egyáltalán egy emberrel. Teszi a nagy észt bent a villában közben meg csak filmekből tud idézni meg a szavak jelentését sem érti. Szerintem életében 1 könyvet nem olvasott el.
Nem értem mit vannak úgy oda érte az emberek, én már a VV eleje óta nem bírom a különböző megnyilvánulásai miatt.
Látja, hogy a "barátja" (én ilyen ember nem neveznék a barátomnak) nincs pont a toppon, és még ő is cukkolja minden hülye megjegyzésével. Ha én valakit barátomnak tekintek nem a rossz tulajdonságait emelem ki, hanem inkább a pozitívat, mert nem fogok valakit oltogatni folyton, ha ő közel áll hozzám.
Lesz@rom, ha le leszek pontozva, csak nyugodtan legalább elolvassátok a választ.
Szavazzunk Jerzyre!
Nyerje ő meg a Való világot!!!!:))))
a cirkusz első percétől fogva.
szemelvények:
Aletosz? = Αστεροειδής αδώνης NEEM!!!
...A l e k í gy ó!
(találó elnevezés, uis, úgy fonja körbe embertársait fondorlatosan mint, a kigyó, de csak arra vár, hogy az ellazuljon és teljesen mindegy hogy ki az áldozat, hogy belemarjon!)
a GŐGösség és a pia "istene"
...alsónemű, melyben oly „keményen” feszíta VV "BIKÁJA??!
BIzonyíthatóan, fekete "munkában" (érvényes, Kamarai Tagsági igazolvány nélkül!!) figyelem... APEH!! :
+egy, az értelmi színvonalának megfelelő, érvelés:
na mert aztán mi volt undorító? az hogy megmondta évának az igazat? annak a libának aki a háta mögött dumálja ki hogy alekosz nem érdemli meg a finálét, pedig állítólag a barátja??? ki is az undorító? Éva!
ki a két picsval!!! hajrá jerzy vagy alekosz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!