Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem undorito...

Csak szerintem undorito Alekosz viselkedése?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 19:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
JA ALEKOSZ EGY GYÖKÉR!
2011. ápr. 27. 20:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ti megittátok a boromat? Tudjátok, hogy én ezt nagyon utálom! :@
2011. ápr. 27. 20:22
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Én az elejétől Alekosz fan vagyok inkább,már csak voltam!Iszik pár pohárral és olyan nagyra van magával és úgy viselkedik mintha ő tökéletes lenne!Évaban is van rengeteg hiba,de amiket Alekosz vele művel az,már nagyon durva állandóan ócsárólja ugy beszél róla mintha egy szutykos ronda gusztustalan nő lenne és ha tényleg ez a véleménye akkor minek barátkozik vele??Nemtudom mit szólna hozzá,hogyha Éva egyfolytában az orra alá dörgölné,hogy olyan ronda,hogy bottal nem piszkálná meg,mert valljuk be nem egy férfiideál!!!Jerzy érdemelné meg ,hogy megnyerje,mert Alek nagyon nagyon elvan szálva magától!
2011. ápr. 27. 20:24
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Undorító ember az a 8 osztályos paraszt bunkó Alekosz. Hogy viselkedhet valaki így egy nővel, vagy egyáltalán egy emberrel. Teszi a nagy észt bent a villában közben meg csak filmekből tud idézni meg a szavak jelentését sem érti. Szerintem életében 1 könyvet nem olvasott el.

Nem értem mit vannak úgy oda érte az emberek, én már a VV eleje óta nem bírom a különböző megnyilvánulásai miatt.

Látja, hogy a "barátja" (én ilyen ember nem neveznék a barátomnak) nincs pont a toppon, és még ő is cukkolja minden hülye megjegyzésével. Ha én valakit barátomnak tekintek nem a rossz tulajdonságait emelem ki, hanem inkább a pozitívat, mert nem fogok valakit oltogatni folyton, ha ő közel áll hozzám.

Lesz@rom, ha le leszek pontozva, csak nyugodtan legalább elolvassátok a választ.

2011. ápr. 27. 20:27
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Most nekem sem tetszett Alekosz viselkedése, pedig én szeretem :/
2011. ápr. 27. 20:29
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Szavazzunk Jerzyre!

Nyerje ő meg a Való világot!!!!:))))

2011. ápr. 27. 20:35
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

a cirkusz első percétől fogva.

szemelvények:

Aletosz? = Αστεροειδής αδώνης NEEM!!!

...A l e k í gy ó!

(találó elnevezés, uis, úgy fonja körbe embertársait fondorlatosan mint, a kigyó, de csak arra vár, hogy az ellazuljon és teljesen mindegy hogy ki az áldozat, hogy belemarjon!)

a GŐGösség és a pia "istene"

[link]

...alsónemű, melyben oly „keményen” feszíta VV "BIKÁJA??!

[link]

BIzonyíthatóan, fekete "munkában" (érvényes, Kamarai Tagsági igazolvány nélkül!!) figyelem... APEH!! :

[link]

+egy, az értelmi színvonalának megfelelő, érvelés:

[link]

2011. ápr. 27. 20:38
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Most tullot a celon,ez nem volt szep tolle.
2011. ápr. 27. 21:35
 19/30 anonim ***** válasza:

na mert aztán mi volt undorító? az hogy megmondta évának az igazat? annak a libának aki a háta mögött dumálja ki hogy alekosz nem érdemli meg a finálét, pedig állítólag a barátja??? ki is az undorító? Éva!

ki a két picsval!!! hajrá jerzy vagy alekosz!!!!

2011. ápr. 27. 21:41
 20/30 kokakólalájt ***** válasza:
Kicsit tényleg túlzásba esett, de nem csak ő volt a hibás. Ettől még mindig ő a legesélyesebb.
2011. ápr. 27. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!