Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szimpatikus az "uj" Jerzy?

Szimpatikus az "uj" Jerzy?

Figyelt kérdés

Bevallom eddig o volt a kedvencem de teljesen kiabrandultam belole.Az meg hagyjan hogy atall Alekoszekhoz(nem ertek vele egyet de az o dolga)de szerintem nagykepubb is lett.

Velemenyem szerint most fog egy csomo ember elpartolni tolle,igy eselye nem lessz Alekosszal szemben.

2011. ápr. 21. 07:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem most kifejezetten szimpatikus Jerzy. Régen sem utáltam, csak olyan semleges volt, és kis tesze-tosza, de most végre kezd "ember" lenni, kiáll magért, nem hagyja magát irányítani, és sokkal értelmesebb gondolatiai vannak. A Rácz testvérek, de főleg a Gigi nagyon elnyomták, nekik akart megfelelni, és akaratán kívül alárendelte magát nekik. Ezt végül is ő is mondta, de nézői szempontból is ez jött le. Felszabadult, és másképp lát sokmindent mint korábban. Ezt az "átállt Alekoszékhoz" szöveget meg hagyjuk, már tegnap Balázs is idegesített, hogy ezt a baromságot akarja belebeszélni az emberekbe. Könyörgöm 4-en vannak, (most tekintsünk el a 3 vendégtől) és pont azzal a 3 emberrel, akik távolabb álltak tőle, Anikó meg nagyon ellenséges vele, úgyhogy nem értem, mit kell ezen pattogni. Nem állt át sehova, csak mostmár sokkal jobban megtalálja velük a hangot mint korábban, és amúgy sincs sok választása.

Jerzy változott, az én szememben pozitív irányba, de ez nem olyan nagy változás, hogy teljesen kifordult magából és rá sem lehet ismerni, mint pl. mikor Béci ment vissza az első párbajról, csak látszik, hogy jobban kiáll magáért, és nem hagyja magát úgy irányítani. Úgyhogy felesleges túlmisztifikálni azzal, hogy ez lenne az igazi énje...

2011. ápr. 21. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Irritál.
2011. ápr. 21. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából eddig sem volt vele bajom,de úgy nem is érdekelt.Mostanra viszont már teljesen szimpatikus.Nem azt mondom,hogy ő nyerje meg a játékot,de sokkal jobban kedvelem,mint eddig..és nagyon remélem végre NEM-et tud mondani Giginek..
2011. ápr. 21. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

természetesen a béci fanok nem kedvelik és ráfogják h nagyképű lett ami nem igaz mert semmit sem változott.

nincs jóban alekoszékkal, de csak ők vannak bent, most mit vártok h egyedül üljön egy sarokban és 4 hétig ne is beszéljen egyikkel sem? béci is jól elvolt az utolsó héten évával is és alekkal is akkor őt is megutáltátok mert "átállt" az ellenséghez? -.-

2011. ápr. 21. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Én csak sajnáltam szegényt, míg az Alkesz-Éva páros olyan szemét módon viselkedett vele. Most pedig ő lett az egyik legundorítóbb ember a villában. Az én szememben egy jellemtelen sz@r alak, aki most teljesen eltelt a saját jóságától, szépségétől, népszerűségétől, és Gigivel is mocskos módon viselkedik, pedig ő kimondottan miatta ment be villába, hogy erősítse. Erre még ő sem számított, hogy a kis buznyák már erre sem tart igényt, mert már annyira a trónon érzi magát. Hát, tényleg kimutatta a foga sárgáját.
2011. ápr. 21. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!