Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szimpatikus az "uj" Jerzy?

Szimpatikus az "uj" Jerzy?

Figyelt kérdés

Bevallom eddig o volt a kedvencem de teljesen kiabrandultam belole.Az meg hagyjan hogy atall Alekoszekhoz(nem ertek vele egyet de az o dolga)de szerintem nagykepubb is lett.

Velemenyem szerint most fog egy csomo ember elpartolni tolle,igy eselye nem lessz Alekosszal szemben.

2011. ápr. 21. 07:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
A nézők többségének szimpatikusabb lett, nekem is! Én Aleknak drukkolok. Jerzy eddig el volt nyomva a Ráczok által.
2011. ápr. 21. 07:59
 2/15 anonim válasza:
93%
Nekem se szimpi a viselkedése,nagyon megváltozott hirtelen.
2011. ápr. 21. 08:08
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem eddig sem volt semmi bajom vele, bár leginkább olyan volt sokszor, mintha ott se lett volna. Meg nekem az tetszik, hogy már nem annyira bugyuta.

Szóval igen, szimpatikusabb ez az új Jerzy, én a magam részéről azt se bánnám, ha ő nyerné meg (senkinek nem drukkolok egyébként, inkább az van bennem, hogy ki NE nyerje meg).

2011. ápr. 21. 08:10
 4/15 A kérdező kommentje:

Ha atall Alekosz oldara akkor veszit.

A Beci,Gigi drukkerek elfordulnak tolle,aki azert szerete mert olyan kis szereny volt az elfordul tolle.Alekosz drukkerek nyilvan Alekoszra fognak szavazni nem ra(most amilyen az inkabb Alek drukkereknek jon be)

2011. ápr. 21. 08:26
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem. kifejezetten idegesít
2011. ápr. 21. 08:36
 6/15 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap telt be a pohar.Ugye eddig ugy volt hogy szegenyt nagyon megviselte hogy a sogor kivitte parpajozni.Tegnap meg azt ecsetelte Giginek hogy mielott Gigi ment parbajozni mar megvaltoztak az erzesi.Akkor most szerette Gigit vagy nem?Ha mar nem,akkor minek jott a sogordumaval es miert allitotta be magat aldozatnak?
2011. ápr. 21. 08:41
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Kifejezetten jó hatással van az idegrendszeremre,a rácz testvérek lehúzták őt,nemtudott még levegőt sem venni tőlük,erre mi történik? Képesek visszaküldeni gigit pedig még csak most esett ki 2 hete.
2011. ápr. 21. 08:56
 8/15 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ez Jerzy igazi enje?
2011. ápr. 21. 09:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy már nem idegesít engem.

A tegnapi Gigivel való beszélgetése egyenesen szimpatikus volt, és megható...mikor elmesélte, hogy régen mindenki porig alázta, ő tűrt, és most kinyílt. Ez a változás semmiképp nem nevezhető rossz változásnak. Ha a kinti életben is így viselkedett, akkor elhiszem, hogy mindenki átgázolt rajta. Ez a helyes, amit most csinál. Kimondja, amire gondol, és nem hagyja magát. Ez miért lenne rossz irányba való változás?

A Gigit meg pontosan az zavarja, hogy a "szerelme" magára talált, meri vállalni ami és aki. Ez őt bosszantja, ugyanis régen csak az volt, csak úgy, ahogy Gigi akarta. Le merem fogadni, hogy a Gigi is kint csak olyan pasikkal jön össze, akik nyalják a seggét vélemény nyilvánítás nélkül. És most zavarja, hgoy a Jerzy nem azt csinálja, úgy, ahogy a Gigi fütyül.

Kezd hasonlítani egy igazi férfira véleményem szerint.

2011. ápr. 21. 09:27
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Eddig kedveltem,most már nem!Nagyképű lett.
2011. ápr. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!