11/17 anonim válasza:
"szárákonor, szárákonor" :DDD
A végén az a spárga azért nem semmi, fájhatott Aleknak.
Az Éva meg elég durva. A páromnak szoktam így simogatni a combját...elég közel a péniszéhez. A pasija szerintem egy jó nagy papucs, mert amiket eddig is csináltak egymással(simogatás, ölelgetés stb stb), már akkor szakítania kellett volna. Akinek meg ez még belefér, az vessen magára.
12/17 anonim válasza:
Úhhh.... Jéééézuuus! Ez nagyon fájhatott neki! Szegéény :(
13/17 alkesz éva válasza:
Sztem meg sem kottyant a sexcyborg-nak
14/17 A kérdező kommentje:
Kár,hogy kitakarták a sexkiborgnak a p.....t:)
Bár láttuk volna,hogy mivel akar olyan nagyot
alakítani a mi kis sexistenünk:)))))))
2011. ápr. 20. 21:43
15/17 A kérdező kommentje:
*sexcyborg*
2011. ápr. 20. 21:43
16/17 anonim válasza:
Szandi már világgá kürtölte, hogy milyen kicsi. Szerintem ez a kis esés pedig már nem volt miben kárt tegyen. Ennek csak a szája nagy, egyébként tehetetlen.
17/17 anonim válasza:
Esetleg érdemes megnézni álszent Jerzyként felháborodott fejét, ahogy 1:25 perc körül fejcsóválva tekintget a kamerába, jelezvén az ő erkölcsös jellemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!