Szerintetek nem dúrva, hogy Alekosz kiejtette Évát?
Figyelt kérdés
Az egyetlen szép csaj volt( meg mondjuk még Brigi) és szerintem aranyos is volt, már amennyit láttam belőle, nem néztem mindig. De nekem hihetetlen, hogy az a bunkó, undoritó, cigány testvérpár jobban bejön neki.2011. máj. 15. 23:31
1/17 anonim válasza:
Én ebből még egy részt se láttam. De az elején bele-belenézegettem a vv-be. Gigi is bejött neki, tehát nem hihetetlen.
2/17 anonim válasza:
belinkelénéd hogyan nézett ki mert nem rémlik köszi:)
3/17 anonim válasza:
Igen,Éva szépséges lány volt,aranyos,kedves.Nem néztem ma,mit mondott Alkesz,mi a gondja vele?
5/17 anonim válasza:
Nézzük..pl mert neki nem tetszett :S Végülis ő keres párt és nem mi
6/17 anonim válasza:
Szerintem az a durva, hogy jelentkezett..
7/17 anonim válasza:
Erről a csajról voltak kint szexy fotók a neten, állítólag botrány volt, de én nem tom nem nézem ezt a műsort csak odakapcsolok néha
8/17 anonim válasza:
Miután bevallotta, hogy igazából semmit nem akar Alekosztól, így nem durva! Miért? Te jobban örülnél egy olyan párnak, aki a pénzedért van Veled, mint egy olyannak, aki érez irántad szerelmet?
9/17 A kérdező kommentje:
Gondolod a testvérpár többet akar?
2011. máj. 16. 10:55
10/17 anonim válasza:
áh én örültem
Éva túl jó volt annak a nyomoréknak
Sokkal jobbat érdemel a csaj!!
Alek meg amúgy se szereti a normális nőket, csak a degeneráltakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!