Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is durva, hogy...

Szerintetek is durva, hogy Németh Katica csak azért nem jutott tovább, mert kövér?

Figyelt kérdés
Mert gyönyörű hangja van,ez tény. De szánalmas,h csak mert kövér és nem látnak benne pénzt,nem engedték tovább. Ellenben sok emberrel,akik jól néznek ki,de felét sem tudják.
2011. okt. 3. 13:49
1 2
 1/13 MarySue ***** válasza:
Ööö...én azt hiszem képzavarban vagyok...most továbbengedték, nem? Tavaly kirakták, arra emlékszem, de nem hiszem, hogy a testalkata miatt. Nézd meg pl a Tóth Verát, 2x akkora, mint Katica.
2011. okt. 3. 13:57
 2/13 MarySue ***** válasza:

Wáááááá, leesett végre! Nem tudtam, hogy tegnap is volt, bocsi :$ :) (ha tudtam volna, én is néztem volna...)

Kirakták megint????? Nem hiszem el, pedig annyira drukkoltam neki :/

2011. okt. 3. 14:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Igen,Veránál még nem számított,akkor még nem ennyire így működtek a dolgok.

Nagyon sajnáljuk mi is,h kiesett. Szó sem volt arról,hogy kimondták volna,h kövér,de mivel fantasztikusan énekel,így vágjuk,vajon miért nem mehetett tovább. Amúgy is elszólták már magukat egy másik énekessel kapcsolatban,hogy nem egy tehetség,de el lehet adni... No comment.

2011. okt. 3. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Én sem értettem mért esett ki.Nekem felfoghatatlan volt.Szegény lány istenem:( Úgy sajnáltuk.Anyu még elissírta magát.:)
2011. okt. 3. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem jutott tovább mert nem énekelt úgy, ahogy kellett volna... A nagydarab szemüveges férfi is bejutott a 25+ kategóriába... Tarány Tamás! Se nem vékony, se nem popsztáralkat...
2011. okt. 3. 15:47
 6/13 A kérdező kommentje:
Jaja,Feró már közölte is vele,h le kell fogynia...
2011. okt. 3. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszett, és nem azért mert kövér. Jó hangja van, ez tény, de modoros, megjátsza magát, nem őszinte a színpadon. Látszik rajta, hogy nem érzi jól magát a bőrében, ezért nem tud megnyilni és megjátsza magát. Aki ért hozzá, az egyből levágja. Ezért lenne jobb a teljesítménye, ha lefogyna.
2011. okt. 3. 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik, jó hangja van, de túl nagy a felhajtás körülötte, van nála százszorta jobb is, én remélem, hogy sem ő sem Muri Enikő nem jut tovább. Kissé irritál, hogy 2 éve itt bőgnek, és sajnálatból istenítik őket.
2011. okt. 3. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
reméltem* akart lenni
2011. okt. 3. 19:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Azt lehet hallani,hogy képzett a hangja,de uncsi,üres volt.

Engem az lepett meg,hogy azt a fonott hajú roma gyereket elküldték.

Neki tényleg jó hangja van.

2011. okt. 4. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!