Ezen a kérdésen és a válaszokon annyit röhögtem. Szerintetek is durva?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ledöbbentem, hogy a válaszolók közül 1 ember tudta csak azt, hogy mi az a nitrogén. Tényleg ennyire nincsenek tisztában az emberek azzal, hogy mit lélegzünk be az oxigénnel együtt?
Én azt vettem észre, hogy az első halvány második csíknál- bocsi csajok- de a józan eszünk 99,9%kuka.
És minden marhaságra ugrunk, meg benyalunk, meg meg meg meg... és mi vagyunk az a fogyasztói réteg akikre minden szrt rá tudnak sózni, csak fussa apa pénzéből...
(volt egy felmérés, ahol a konyhasót és a vizet írták le Nacl, és H2o, meg pár részlet a tulajdonságból, azt hiszem 70%a megkérdezetteknek a vizet simán betiltatná. a sót is elég sokan...)
Ufff, ez tényleg durva, én gyakorlatilag két választ találtam, ami jónak mondható.
Én egyszer kétszer tettem fel egy kérdést az anyukáknak, az első kérdésemre - majdnem ugyanaz volt! - olyan válaszokat kaptam, hogy csak néztem! Másodszorra már többen válaszoltak normálisan és jó tanácsokkal. Rájöttem, hogy az sem mindegy, hogy mikor - a nap mely szakában - teszem fel a kérdést, mert ha pl. délelőtt, akkor kevés tapasztalt anyuka ül a gép előtt, házimunkával vannak elfoglalva, viszont annál több semmittevő tini, aki hülyeségeket írkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!