Ezt ma halottam a tényekben és jöt röhögtem. Ennyire nevetségesek hogy lehetnek az emberek?
"A tulajdonos tagadja a krokodiltámadásról szóló híreket, szerinte csak horzsolásai vannak a dolgozóknak." Mivel be volt kötve a krokodil szája, ezért sem haraphatta meg őket, hanem a hüllő bőrén lévő "tüskék" sérthették fel a kezüket. "Az ügyben a rendőrség is nyomoz." Behalok komolyan. És akkor feljelentik a krokodilt netán? Egy baleset miatt?
Igen, én is pont most néztem... De a legnagyobb poén az, hogy még az orvos sem tudta megmondani, hogy horzsolásról, vagy harapásról van-e szó... Szégyen, ami itt folyik.
Másik: az a két fickó beleegyezett, hogy cipeljék az állatot... Akkor miről beszélünk? Mit kell itt nyomozni?
Engem pl. tegnap megkarmolt a macskám... Legyen ebből is rendőrségi ügy???
közig eljárás keretein belül minden szarságot ki kell nyomozni
itt pl. hogy meg volt-e a megfelelő védelem, kerítés, védőruházat, popsikenőcs, miegymás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!