Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Béci fogja megnyerni, ez...

A Béci fogja megnyerni, ez már el van döntve (? )

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm régi cimborája Jerzy. Ez az ismerősöm tegnap egy kicsit be volt rúgva, és elkezdett magyarázni a Való Világról. Mondta, hogy mikor beszélt Jerzyvel még a műsor elején, akkor mondta neki, hogy Béci lesz a befutó a végén, de ezt ne mondja el senkinek.

Én amúgy érdi vagyok. Alekosz szüleinek van itt egy kocsmája. Múltkor ott jártam, az anyja enyhén részeg állapotban elkezdett sipákolni a fiáról. Nagyjából azt mondta, hogy ne aggódjon senki, az ő Alekoszkája(így mondta) nem fogja megnyerni...amúgy is, neki ott lesz a saját műsora, és az hogy nézne már ki, ha ő nyerné.

Szóval ennyit erről. Már amúgy is nagyon sokan sejtették, hogy ki fog nyerni, de én már a saját fülemmel is hallottam ezt, szóval már magamat sem ámítom, hogy nincs megrendezve.

2011. ápr. 17. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
ha zavar ne nézd. ami a tv-ben van az mindig meg van rendezve, nem értem miért gondolna az ember mást.
2011. ápr. 17. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem is megvan már a nyertes régóta...de én is nézem mint a nem tudom mi őket napról- napra!!!
2011. ápr. 17. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:

nahát hogy te mindig kifogod a megfelelő embert aki véletlenül pont annyira részeg hogy fecsegjen.... XD

szerintem is meg van bundázva a vv. vagy Béci nyeri, vagy Anikó, pont azért hogy ne legyen feltűnő.

2011. ápr. 17. 14:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát igen:)

TEgnap bulizni voltam, és fogyasztottunk alkoholt is.

Az Alekosz anyukája meg..nem szépítem, alkoholista.

2011. ápr. 17. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Micsoda ismeretségek kéremszépen :D Amúgy igen, meg van rendezve, de hogy Béci nyeri-e meg, azt csak remélni tudom. A Gigi-Éva párbajon lebukott az RTL.
2011. ápr. 17. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
haha benéztétek
2011. ápr. 17. 22:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Én ugyan nem néztem be semmit. Nekem ezt mondták személyesen, hát ez van. De nagyon is örülök, hogy végül kiesett Béci. Szerintem is meg van rendezve, de mivel napról-napra változnak a dolgok, így ugyanúgy változik az is, hogy kit akar az rtl is. szerintem.
2011. ápr. 18. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!