Miért kell bent tartani a Megasztárban a kis Patai Annát? Szerintetek is már el van döntve, hogy ki fogja megnyerni?
Én neki nagyon drukkolok!!
Sztem az egyik legkiegyensúlyozottabb legőszintébb leglelkesebb versenyző!!
Én nagyon szeretem!!!
Pedig 22/L vagyok, és nem is annyira szeretem a gyerekeket..
Szóval nem kismama vagyok,vagy ilyesmi..Mert azt gonddolhatnánk, hogy csak bizonyos célcsoportok szavaznak rá..
Szóval hajrá Anna!!!:d
*gondolhatnánk
Ja és vannak nála ezerszer bénább versenyzők
pl a tegnap kieső Bence vagy Giorgio..Vagy akár Szeleczki Dávid..
előző voltam
Szerintem is tehetséges, aranyos kislány, csak mint már írták előttem, nem lehet egy gyereket egy felnőtthöz hasonlítani!
Biztosan el van döntve, hogy kivel nyeretik meg a versenyt, de a Melindának is jó a hangja, de olyan kis elesett, nekem nem szimpatikus, hiába van jó hangja! Így vagyok még Giorgióval, Kállay-Saunders Andrással is!
Remélem Kökény Attila nyeri meg, ő jó előadó és szimpatikus is!
Én is Kökény Attilának szurkolok, de Andreast is néztem volna még pár hétig, kár hogy az elején kiejtették.
Én Szíj Melindától rosszul vagyok, nem a hangjától, hanem állandóan fesztiválozik.Annácska ügyes, de még gyerek.
Giorgioval meg nem tudom, mi baja mindenkinek, szerintem tök jó hangja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!