Miért kell bent tartani a Megasztárban a kis Patai Annát? Szerintetek is már el van döntve, hogy ki fogja megnyerni?
Engem aztán nem érdekel hogy gyerek, nem az számít.Nekem igenis tetszik amit csinál, pedig már nem vagyok csitri rajongó.
Szóval én szoktam rá szavazni:D
Inkább úgy fogalmaznék, hogy várható, hogy ki fog nyerni. Látszik, kiket szeret a zsűri, lehet tudni, kiket lehet megfelelő körítéssel eladni majd, ki lesz egyslágeres "sztááár", és ki az, akinek legyen bármilyen jó is a hangja, azért csak a főzőcsatornán végzi majd, vagy a Blikk címlapján a sohasem látott apját hiányolva.
Azon mondjuk nem lepődnék meg, ha úgy válogatta volna be a zsűri a döntősöket, hogy minél több típus legyen, minél szélesebb réteget lehessen megszólítani, nekik kedvezni. Tóth Lucy óta tudjuk, a közönségnek bejönnek a kislányok. Varga Feri óta tudjuk, a közönség kedveli a mackósabb, romantikus apukákat. Király Viktor óta tudjuk, a közönség kedveli az Amerikából hazaszakadt, enyhe akcentussal beszélő srácokat. Rúzsa Magdi óta, hogy kedvelik a határon túli magyarokat. A sablon kedvéért beválogatják őket, aztán rajtuk múlik, mit hoznak ki a lehetőségükből.
Szerintem Szíj Melindának gyönyörű a hangja, de nem sztáralkat. Amolyan Csináljuk a Fesztivált-os, ha értitek, mire gondolok :). Giorgonak meg tök jó hangja van, és én őszintén meg fogom gyászolni, ha kiesik, mert ez is borítékolható.
Aminek szerintem jó esélye van, az a Kállay vs. Tolvai összecsapás, aminek már csak a jelenlegi sajtóállás mellett is fix, hogy nagy visszhangja lenne. Én meg Lakatos Yvette-nek szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!