Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is igaz, hogy el...

Szerinted is igaz, hogy el van döntve, hogy Béci fogja megnyerni a VV4et?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy már el van döntve, hogy Béci lesz a nyertes. Mi a véleményetek?
2011. ápr. 14. 20:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

ha nem Alek nyeri meg sztem az lenne a legnyagyobb meglepetés

mindent úgy alaktíanak bent h az neki kedvezzen

ő nyeri meg sajnos:S

béci ő és anikó fog a végén párbajozni

anikó kiesik 3-iknak majd éci és Alek lesz a győztes

ez így van lezsírozva

2011. ápr. 14. 20:48
 2/18 anonim ***** válasza:

*Anikó kiesik 3-iknak majd kiesik Béci és így Alek nyer

így akartam írni

2011. ápr. 14. 20:49
 3/18 A kérdező kommentje:

én azt olvastam, hogy Béci lesz az első, Alekosz a második, Éva a harmadik

de sztem Alekosznak nagyobb a rajongótábora mint Bécinek, szóval ha Béci nyert tuti, hogy el volt döntve előre

2011. ápr. 14. 20:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Béci nyeri meg de nem azért meg el van döntve, hanem mert az emberek egyik fele elhiszi neki hogy ő milyen jófiú a másik fele szimplán azért szavaz rá mert jól néz ki
2011. ápr. 14. 21:32
 5/18 anonim ***** válasza:
szerintem ez oriasi hulyeseg. minden Alekosz korul forog, miert pont Beci nyerne?
2011. ápr. 14. 21:32
 6/18 anonim válasza:
Hát ha Béci nyeri és Alekosz a 2. lesz én tuti belebaszom a tv-be a távirányítot
2011. ápr. 14. 22:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Akármmerre megyek az országban mindenki Alekoszt favorizálja. Béci rajongói is biztos sokan vannak, de Alek táborát meg sem közelíti. Aleknak kell nyernie, hisz őt szeretik többen, Béci bentmaradása csak lezsírozás miatt van.
2011. ápr. 14. 22:22
 8/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

azért gondolom, hogy ez már el van döntve, mert Olivér tábora is nagy volt (szerintem nagyobb mint a Bécié) mégis ő jött vissza. az elég furcsa volt

2011. ápr. 14. 22:34
 9/18 anonim ***** válasza:
43%

Lehet. De ezt csak az RTL tudja. Még sztem Béla sem.

Amúgy 99%ig biztos vagyok benne hogy ő nyer. Mert Aleknak lesz a műsora, ha megnyerné a lóvét, akkor nem tud majd nyertesként szerepelni itt-ott, mivel a villába vissza fog költözni. Bécike meg "jaaaj annyira jófiú és még cuki is" meg albérletben lakik születése óta, szóval rá i sszorul. Ezért ő fog nyerni.

+ a segííílyből telik majd a szavazásra, már ha számítanak a szavazatok.

2011. ápr. 14. 23:27
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
Sok hülye visítós 13 éves lány szavaz a Ráczra!Rengetegen vannak,és ezért fog nyerni a Rácz.
2011. ápr. 15. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!