Tudtatok hogy nemcsak OLI megy vissza a villaba?
Kérdező nagyon el vagy tévedve.
CSAK is akkor igazságos, ha CSAK Olivér megy vissza, senki más(perrsze nem a játékra...). Méghozzá azért mert őt szavazták meg a nézők. Ennyi.
Az hogy online megszavazták, na az semmit nem jelent, én sem szavaztam senkire, pedig van internetem, Oli fanok álltak rá a szavazásra.
Sokan nem kíváncsiak rá, legalábbis a környezetemben senki sem szereti, ahogyan Alekoszt sem.
Persze ki kell tölteni a megszabott időt, főleg, hogy Laci is kiment, előtte pedig a Gina....
azért küldik vissza Gigit is, hogy legyen aki főz, mosogat és takarít azon az egy héten, míg Oli bent lesz a villában.
nagyon kafa lesz! Oli és Alek eggyütt isszák le magukat az ingyen piából a sárga földig, én is szivesen betársulnák hozzájuk! (csak azért is, hogy lássam éva ábrázatát, hogy nem foglalkozik vele senki...)
Mitől lenne fair az, hogy beküldenek valakit, aki Béci ellen kampányol? Nem is Alekosz a lényeg neki, hanem az, hogy a Bélát mindenhol lehúzza. Ez így szerintetek korrekt a többi játékossal szemben, ha csak ő megy be? Miért ne mehetne Gigi is? Ő kapta a 2. legtöbb szavazatot. A kérdésben pedig az nem szerepelt, hogy akit megszavaztok az visszamehet, és az sem hogy úgy szavazzatok, hogy csak ő mehet vissza. Egyébként meg ez az online szavazás marhára a nézők véleményét tükrözi. Mintha te még nem szavaztál volna soha, elég ha sok Olika majmoló ott ül és a műsor alatt folyamatosan rá szavazgat. Nem minden néző vágya Simor Olivér, ebben biztos lehetsz. Tudom, hogy a te lelkednek jól esne, ha csak ő menne vissza erősíteni, hogy Bécinek esélye se legyen, de azért ennyire még az RTL se sz.emét.
Ja a válaszom annak szól, aki szerint az nem fair, hogy Olivéren kívül más is visszamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!