"Való Világ" na perszeee-. - nézzétek meg a videót, kamu az egész. Ti már láttátok? Tudtátok? (link)
Neked nem tűnt fel, hogy felvétel készült róla?
Perszee majd átfúrják az elnöki lakosztály falait...
Azért mondja hogy kamu volt, mert nem az eredeti és esetleg őszinte pillanat lett felvéve (nem láttam a műsort, nem tudom mit csináltak azon a helyen), hanem esetleg egy más szögből, más cselekvés felvétele amitől már nem a hangulat volt főszerepben hanem hogy leforgassanak egy jól összevágható és leadható jelenetet.
A tévé sosem a valóságot mutatja, minden a nézőknek van érdekesre, figyelemfelkeltőre és tömegcsalogatóra összevágva, szerkesztve. Itt most csak mindenki jön azzal a két szóval hogy kamu és forgatás, mert élő közvetítésen kimondta egy szereplő hogy nem azt mutatják ami történt, hanem ami nézhető. Hát istenem, a tévé a nézettségről szól, aki ezt nem bírja az ne nézze. Talán egy híradóról vagy élő kapcsolásról lehet elmondani hogy hiteles a tévékben, minden más kamu, mű és megrendezett.
már mért lenne rosszabb? nemértem ... én inkább fürdeni szeretek mikor megvan mert attól tisztább leszek ott lent is ...:/ dehát kinek mi...
mind1 ..amugymeg nem tudhatod h meddig áztatták magukat , nem irták ki... azis lehet h csak fél óra volt kb.... az meg teljesen normális...de ha 2 óra lett volna , az is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!