Azt tudtátok, hogy Laci az életét adta emberekért?
király, akkor az már csak Laci hologramja?
milyen emberekért?
00:50
Minden szavaddal egyetértek. A mai dolgok után még mindig őt utálom a legjobban.
Igazából nem tudom, Laci eddigi pályafutása milyen tevékenységet takar, ezért ezt az oldalát nem is akarnám kritizálni. Azt megértem, hogy közte és a villalakók közötti generációnyi korkülönbség számára nehézséget okoz, ő azért már kicsit másként látja a világot, mint itt a tizen- és huszonéves kritikusok, és kicsit többet rakott már le az asztalra is, mint bármelyik villalakó társa, pl. a harminc feletti Alekosz is, aki még mindig a szülei nyakán élősködik, mert mint személyzeti ajtónálló csak annyit keres, ami a személyes kényelmét szolgálja. Laci csupán csak tiszteletért tiszteletet vár el, szerintem jogosan. Tökéletesen megértem, ha Szandi gusztustalan húzása őt megviselte, én sem éreznék másképp a helyében. Valószínű én is engedtem volna a kisasszony erőszakos követelődzésének, már csak a békesség kedvéért is, mert aki maga nem köpönyegforgató, ezt feltételezi a másikról is.
Az igaz, hogy a harcos szövegből egy kicsit visszavehetne, de mivel ő ilyen életstílusban és közegben tölti élete java részét, ezt nem könnyen vetkőzi le a villában sem. Őt ilyennek kell elfogadni túlzott kritikák nélkül, mint ahogy a félnótás Alkesz szánalmas viselkedését is pozitívan fogadjátok.
Életét adta értük? Mert kiment Izraelbe? Hagyja már magát...
Pont annyit segített elő a világnak, hogy még szarabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!