Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Jerzynek lenne...

Szerintetek Jerzynek lenne Eva ellen eselye?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem semmi eselye ne lenne legyozni de amit mostanaban Eva muvel az katasztrofa,egyre melyebbre assa el magat.

Szerintem mostanra Jerzy erosebb mint Gigi volt,Eva meg meg gyengebb mint a Gigi parbaj elott,lehet hogy lenne egy picurka eselye megverni a villa tortetojet.

2011. ápr. 12. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
hát én biztos nem küldenék azért sms-t hogy Jezyt lássam a műsorban
2011. ápr. 12. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
áh jerzynek semmi esélye max az aniko ellen... azért mer kidekkol a végéig az nem azt jelenti hogy erős,egyszer ment volna párbajozni kint is maradt volna
2011. ápr. 12. 11:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Én látok rá esélyt, hogy Jerzy jönne vissza. Főleg a legutóbbi párbaj eredményének szokatlan befolyásolása miatt, méginkább rászavaznának sokan!
2011. ápr. 12. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Vannak nézők akik Jerzyt kedvelik mert egyszerű mint a szorzótábla,de nehogy már egy növény nyerje meg a fődíjat.

Viszont egy öntözést és egy trágyázást megérdemel.

2011. ápr. 12. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

sztem nem győzne

de talán nem lenne olyan óriási különbség köztük, mint mondjuk egy hónappal ezelőtt lett volna..

2011. ápr. 12. 11:45
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

100%, hogy Jerzy megverné Évát!

1.Itt a végén már nem kell az embereknek hogy Éva szórakoztassa őket.

2. Alekosz rajongói már nem fogják tovább tolni Évát, eddig is csak Alekosz táborának köszönhetően jutott el.

3. Jerzy erősödött, Gigi távozása jót tett neki, megint az a Jerzy aki az elején volt, jófej, aranyos, vicces. Én pl simán Jerzyre szavaznék, Évát már utálom, pedig egyik nagy kedvencem volt, de ahogy kihasználja Alekot és próbálja manipulálni, hát undorító, mehetne haza Anikóval együtt már.

Remélem Jerzy bent lesz a fináléban Alek és Béci mellett.

Bár sajnos most szerintem Béci kiviszi :(

2011. ápr. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!