Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jerzsynek van eselye ket...

Jerzsynek van eselye ket ilyen ellenfellel szemben?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Remélem, kiesett ma a kedvenc, innentől neki szorítok.
2011. máj. 1. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Lehet a nevető harmadik, inkább neki adnám, mint a másik kettőnek!
2011. máj. 1. 22:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Hat en ugy vagyok ezzel hogy akinek szurkoltam eddig az mind kiesett,ugyhogy szurkolok Alkesznak hatha Jerzy nyeri meg....
2011. máj. 1. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem van esélye,főleg hogy most kiesett az Anikó.Alek és Éva között meg fognak oszlani a voksok
2011. máj. 1. 22:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg, hogy eddig kik nyertek.

Majka-Szabolcs VV1 nyertese Szabolcs

Laci-Anikó VV2 nyertese Laci

Leo-Miló VV3 nyertese Miló

Ez alapján egyértelmű, hogy Jerzy nyeri. Egyáltalán nem lényeg, hogy Alekosz mennyire népszerű. Ez olyan lesz mint Majka és Szabolcs esete. Alekoszért nézik, de Jerzy aki megérdemli/rászorul, és ez alapján nagyon sokan fognak rá szavazni. Olyanok is,akik az egész Vv alatt nem szavaztak.

2011. máj. 1. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Jerzy Alekosszal szemben esélytelen.

Hajrá Alek!!!

2011. máj. 1. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Huu hát nem tudom. Mert a facebookos Alekosz rajongók nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Jerzy menjen vissza, és ahhoz is, hogy Éva Gigivel, és most Anikóval szemben is játékban maradt. Szóval elég erősek. Emiatt viszont nehéz megsaccolni Éva és Jerzy táborát. Viszont a döntőben már csak Alekre fognak szavazni, Évának mrad a saját tábora, és Jerzynek is, plusz még azok akik utálják Évát+Alekoszt, és még rájön az is, hogy ő szorul rá legjobban a nyereményre. És Éva-Alekosz utálók is vannak páran. Viszont Évára és Alekoszra nem szavaz olyan, aki Jerzyt utálja, mert ő nem olyan megosztó személyiség. Szóval ebből kifolyólag nem esélytelen. Főleg szem előtt tartva azt, hogy az eddigi VV-ket sem olyan nyerte, aki a legnépszerűbb volt a műsor folyamán.
2011. máj. 1. 22:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon Éva is nyerhet,mert ő is rászorul annyira,mint Jerzy.Olvassátok el a cikkeket,még a házukat is el fogják venni. :S
2011. máj. 2. 00:04
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
nagyon remelem hogy Jerzy nyer,igen van eselye.
2011. máj. 2. 08:35
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem van esélye Évával és Alekosszal szemben. Nagyon remélem hogy ő nyeri meg a végén, és nem a 2 alkesz.
2011. máj. 2. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!