Küldünk 1 sms-t Jerzynek? Eddig soha senkinek nem küldtem, de most 1-et fogok. Ti?
Isten ments, h a pénzemet ilyen nyomikra pazaroljam:P
Beleértve Alkesz Alekoszt, és azz az őrült nőszemélyt is..
Veszek abból a pénzből (amit szavazásra költenék)inkább egy 3 gombócos fagyit.
Jerzy régen szegény volt,mostanra már jól kereső táncos fiú lett belőle,nem kell őt félteni.
Én azt mondom,abból a 300 forintból inkább vegyél 1 kg banánt,és add olyan gyerekeknek,akik jó esetben is csak karácsonykor esznek gyümölcsöt!
Hát én nem küldök az biztos. Lehet, hogy aranyos srác, és szegény sorból származik, de ne az legyen már a szempont, hogy neki van legjobban szüksége pénzre. Ez nem a segítsük meg a szegényeket c. műsor! Emberileg tényleg ő áll legelőrébb, de összességében nem érdemli meg. Örüljön annak is, hogy majdnem 0 teljesítménnyel ott van a döntőben. Könyörgöm átaludta az első 3 hónapot, a 4-be már törölgette a csipáit, és csak az 5. hónapban nyílt ki úgy, mint a másik 2 döntős. Nincs bajom a Jerzyvel, de azért nem pazarlok el még 300 Ft se, mert ő tűnik a legjobb embernek köztük, meg intézetis volt. Ha játék közepén kiesik, észre se vettük volna, annyira nem hiányzott volna senkinek, most meg ő nyerjen?
Amúgy Aleknek és Évának se drukkolok, nekem 8 ki nyeri meg.
Már csak azért sem küldenék senkinek, mert engem sem vet fel a pénz. Bár persze, lehet itt modnani, hogy ez csak 300 forint(?), de nekem ez akkor is számít. Akkor már tényleg inkább veszek fagyit vagy banánt..vagy akármit, ami számomra hasznos.
Amúgy szerintem sem olyan szegény az a Jerzy. Ezután mégjobban beindul majd a karrierje, és a tükrös történetből "kaszálni" fog.
Szerintem egyikse érdemli meg érdemben. Ez a baj. És, ha ez a helyzet áll fönt, akkor vissza kell térni ahhoz, hogy ki a legszórakoztatóbb. hmhm...mondjuk már nekem egyikse....szóval le is fo-som, hogy ki nyer.
Én biztos nem küldenék a Jerzynek.
Szerintem sokan fognak rá szavazni, azok akik megsajnálták, mert másról sem sem lehet olvasni VV-s oldalakon, csak hogy ilyen szegény meg olyan szegény, ezért neki van rá csak szüksége + mert tele van emberi értékekkel. Valójában nem is olyan szegény Jerzyke! Azért próbálják ezt sugallni, h még többen szavazzanak, és még több pénzt le lehessen húzni az emberekről.
Gigivel játszották az eszüket hónapokig, h nem fekszenek le egymással, mert a kamerák, meg egy csomó ember látja, mintha nem szerepeltek volna felnőtt filmekben.
Alekosz legalább nem játszotta meg magát, szórakoztatott minket, humoros volt, lehetett nézni, nevetni kikapcsolódni rajta, ő az aki megérdemli a fődíjat, én rá szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!