Kinek szurkoltok a mai párbajon? Jerzynek vagy Bécinek?
Figyelt kérdés
Nekem egyik se a kedvencem, de ha már választani kell akkor inkább Jerzy . De sajnos szerintem Béci fog vissza menni. :S2011. ápr. 17. 17:34
1/16 anonim válasza:
Béci és szerintem is ő megy vissza.
Nincs bajom Jerzyvel sem,de Béci a kedvencem,úgyhogy szorítok neki. <;
14/L
3/16 anonim válasza:
Persze hogy Béci a kedvenced, kedves 1. válaszoló, hisz jobban néz ki Jerzynél. <333333(L)(K) cupp
4/16 anonim válasza:
Bééééciiiii (L) Mindíííg, minden körülmények között. Már Ani is megmondta kül. A Jerzy a Tordas ellen is kiesett volna xDD
5/16 anonim válasza:
nem érdekel melyik megy vissza.Ha más vkivel párbajozna akkor már igen,de ez a páros nem izgat. Sztenm amugy is be fog jönni a papírforma
6/16 A kérdező kommentje:
A sok kis taknyos tinilány....
2011. ápr. 17. 18:03
7/16 anonim válasza:
Figyelj,amiért Béci a kedvencem nem kell le taknyosozni.
Inkább téged mondanálak annak,amiért így reagálod le a válaszunkat. Vagy nincs igazam?
Mindenki annak szurkol akinek akar.
--> amúgy a kérdezőnek szántam ezt.
14/L
8/16 A kérdező kommentje:
Hehehe nevetséges vagy.
2011. ápr. 17. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!