Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A VV 4 végjátékához közelítve...

A VV 4 végjátékához közelítve ki a legszimpatikusabb játékos?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 09:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
79%

Utolsó, xDDDD

Am nem gondolkodtam el újra, megszokásból Éva és Alekosz.

(Nem szimpatikusak úgy különösebben, csak a többiekhez képest. Anikó, mielőtt Szandika kiment, volt egy beszélgetésük, akkor egyet értettem vele, de most megint esett a szememben, hogy átpártolt Béciékhez. Bécitől hányingerem volt mindig, ez most sincs másképp. Jerzy meg egy vicc, de tényleg...)

2011. ápr. 12. 10:28
 12/31 anonim ***** válasza:
Eddig Alekosz és Béci párti voltam. Alekosz unalmas lett, néha kicsit paraszt de semmi vicceset nem mondd már. Béci meg akarja Jerzy-t kihívni mindenféle dolgokra hivatkozva, nekem ez nem tetszett. Éva Anikó egy vicc, így maradt a Jerzy.
2011. ápr. 12. 10:31
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Már annyira elkönyvelte mindenki Bécit és Alekoszt befutónak, hogy már meg is unták. Éva olyan, amilyen, Anikó hol itt áll, hol ott, olyan aki nem is tudja mit akar, de negédeskedik már folyton, mert a báttya ráerősített: ez így jó! Aki meglepetést tud okozni egyedül: az a Jerzy!

(Bécinek Anikót lenne "illendő" kivinnie most.)

2011. ápr. 12. 10:37
 14/31 anonim ***** válasza:
Beci es Jerzy.Nekem ok a legszimpatikusabbak.
2011. ápr. 12. 10:43
 15/31 anonim ***** válasza:
32%

Alekosz tudatosan cifrázza a mondatokat,a kamerának beszél és azt hiszi hogy ettől népszerűbb mint a többiek.

Jerzy lehetne a közkedvelt figura,csak sajnos kiábrándítóan tompa.

Éva tényleg törtető,a kérdés hogy mire lenne képes hogy megkapja a fődíjat.A válasz : bármire.

Béci nagyarcúsága betudható ifjúi pezsgő vérének olyan mint egy kiscsikó.

Anikó igaz hogy egy könnyűvérű proli maca,de nem játssza meg magát és az igazságérzete fejlett,és ha kell ki is áll az igazság mellett mint egy amazon,és emellett egy emberi hús-vér nő.

Ebből a felhozatalból kéne kiválasztani a legszimpatikusabbat,ez úgyszólván lehetetlen,mivel egy kalap alatt van mind.Egyiknél se zavarna ha megnyerné,de egyiknél se lennék elégedett.

2011. ápr. 12. 10:45
 16/31 anonim ***** válasza:

Jerzy jószívű és naiv. Éppen ezért egyre jobban kezdem megkedvelni. Lehet, hogy nem egy észlény, de nem lehet mindenki atomtudós.

Még Béci az, aki szimpatikus, a többiek mehetnek a levesbe.

2011. ápr. 12. 10:51
 17/31 anonim ***** válasza:
15%
Nahat nahat!!Mi lett a nagy Alekosz partiakkal?Ennyi ido kellett hogy rajojjunk arra hogy Alekosz nem is olyan szuper????
2011. ápr. 12. 10:56
 18/31 anonim ***** válasza:
Bocs az off miatt,milyen parbeszed volt Eva es Beci kozott amit a masodik valaszado kiabranditonak latott?Csak mert nem lattam...
2011. ápr. 12. 10:58
 19/31 anonim ***** válasza:
23%

Második vagyok.

Ez tengap volt, vagyis lehet hogy ma fogják mutatni, mert már nem emlékszem, de szerintem a holnapi összefoglalóból mutattak részletet.

A Béci mondta Évának, hogy lehet, hogy Alekot vinné ki. Komolyan mondom, hogy Évának a szeme úgy felcsillant, hogy elképesztő volt számomra. Hozzá is tette, hogy ha kivinné, tuti, hogy Béci menne vissza. Szóval ez számomra érdekes volt. Ez kiváltott belőlem egy enyhe unszimpátiát, és ebből is látszik, hogy mindenkin átgázol(lsd Anikót is, akinek mit ígért, aztán el sem mondta neki, hogy másképp döntött, csak a Bécire pakolta a jelét)

2011. ápr. 12. 11:02
 20/31 A kérdező kommentje:
Alekosznak megvan már az uj RTL-es Programja.. Alekosz menyasszonyt keres !c. müsorban.. lehet hogy ez is ront a népszerüségén? tultontul favorizálják,vagy csak csupán a viselkedése. Már unalmas.
2011. ápr. 12. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!