Ki a legszimpatikusabb a VV5-ből?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 22:39
1/9 anonim válasza:
Fecó és Attila én bírom a poénjaikat
Fecó tegnap azt kérdezte Annamaritól a igazmondó játékban hogy Hogy tud kimászni a tv-ből (utalás a Kör c. filmre)
2/9 A kérdező kommentje:
:D
2011. szept. 30. 00:58
3/9 anonim válasza:
Gergő, Veronika, Kinga, Attila
5/9 anonim válasza:
Fecó-amikor megláttam őt a beszavazóshow-n ,na mondom ezt utálni fogom ,ennek ellenére,most bírom őt,és még a Gergőt is.Lányok közül-nő létemre-nemigen tudok szimpatikust választani,talán a Verát-de még nem nagyon igazodom ki rajta,és Kinga pozitív csalódás nekem.
7/9 anonim válasza:
A "kubai"! Imádom,ahogy el van magától ájulva,ahogy beszél,amiket mondd,ahogy előadja,hogy Ő mekkora ász,csak a többiek nem tudják. Először nagyon ne bírtam,de most már megszerettem az a dilkós fejét.
8/9 kokakólalájt válasza:
Gergő, Fecó, Vera, Péter, Attila, Annamária.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!