A VV 4 végjátékához közelítve ki a legszimpatikusabb játékos?
Először elmondanám, hogy régebben kit szerettem. Az Alekoszt, és mellette az Évát, csak mert mindig olyan hülyék voltak úgy együtt. Aztán Alek kicsit mintha megváltozott volna, a lányokat, főleg az Évát b@sztatta folyton, és ez már nem annyira tetszett. Aztán az Éva tegnapi beszélgetése Bécivel...hát elég kiábrándító volt(aki látta, nem kell szerintem magyarázni)
A mostani állás szerint számomra az Anikó a legszimpatikusabb.
A jerzsy szánalmas és idegesítő.
Bécinek mikor volt az az öntelt időszakat, na azt én valahogy a mai napig nem tudtam megemészteni, így hiába néha jófejnek tartom, nem szimpatizálok vele.
Béci a legszimpibb és remélem lesz anny esze h a Jerzy viszi ki,szerintem itt már a végjátékba ez elkerülhetetlen és nem is lenne bunkó lépés ugyanis lehet h egyszer a gigivel is kellett volna párbajozni ha úgy alakul.Az Éva az számomra egy gusztusalan nő(viselkedésével pl köpködés,részegen pofavágás,fiontorgás,szarlkeverés stb.)
Nem érdemelné meg a győzelmet.Aleknak ott lesz az uj műsora,szerintem neki az jó bevétel lesz,meg szerintem mindnki alekban bizik így valahogy úgy érzem mégsem ő fog nyerni,legalábbis a régebbi tapasztalatok alapján.
Jerzy jelentéktelen kisegét és még iszuányuan buta is.
Anikón nem lehet kiigazodni egyszer szinpi egyszer nem,igazábol nem tudom hova tenni,de jobb mint az ÉVa.
Alekosz: magának való, és kétszinü. Rámászma minden lányra, még Nagy barátjára is,Évára azzal a kockázattal hogy tönkretenné párkapcsolatát. Nincs kinyilvánitott érzelme a családtagjai felé sem.. hideg és használni akarja akit kiválaszt.
Mindent kimagyaráz, a lajtosan vesz részt a feladatokban. tegnap este milyen jól fényezte magát az evés feladatban, pedig Jerzy teljesitett legjobban. Nem szeretem nagy nagy semmitmondó körmondatai miatt, és egyszerüen utálom ezt a " mindig minden körülmények között "amit átvettek már a média szereplők is. Ha igazán olyan " körülménnyel szembesülnének na akkor lenne tele a gatya!! :-))
Éva: csak annyit becsülök benne hogy ellenáll Alekosz csábitásának, egyenlőre hüséges. A viselkedése csapni való, Ő a a tipus aki az életben mindenkit eltipor ha utjában áll.. tipikus könyöklős fajta.
Béci: jó meglátásai vannak és komolyabb az élet dolgait illetően mint a többiek, fontos számára a család a párkapcsolat és a legtiszteletudóbb. A nőnapi megnyilvánulása igen figyelemre méltó volt.Szimpatikus.
Jerzy: Egyre szimpatikusabb, Ő egy visszahuzódó személy de attól még jó ember.
Anikó : vele szemben vegyes a megitélésem, de ha választani kell akkor százszor inkább Ő mint Éva.
Béci!!Mert hiába volt öntelt,mindig oda tette magát,és Évának is megmondta,azért teszi rá a jelet mert gyülöli.
Évát és Alekoszt ki nem álhatom.A héten volt egy rész,amikor okoskodniuk kellet a ládáért,és azt hitték tele lezs minden jóval.erre az Alkeszkosz mit mondott?-Remélem lesz benne pálinka,egy jo szenvedélyesre vágyom.Hát bakker..nem az volt neki fontos hogy eszik e ..hanem hogy van e pálinka-.-"
Anikó most elmegy..sablonosnak látom.Jerzyt unom..
Elképzelni sem tudom, mitől lehet az éva valakinek szimpatikus! Ő a női nem megszégyenítője!
Alekosz már nem tud újat mutatni.
Jerzy nem elég érdekes karakter, de még mindig jobban csípem, mint azt a vipera évát.
Anikó olyan semmilyen.
Hajrá, Béci! Anikót vidd ki, vagy Jerzyt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!